Libnet.ro
UNICEF

14:47

Cum actiona gruparea din PSD care vindea functii cu bani grei. Mita era depusa direct la casieria partidului

Adevărul Adevărul,
Cum actiona gruparea din PSD care vindea functii cu bani grei. Mita era depusa direct la casieria partidului

Procurorii DNA au facut publice acuzatiile aduse in dosarul de coruptie de la PSD Arad, dosar ce vizeaza 15 persoane, printre care si trei parlamentari PSD, dar si pe seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara. continuă pe Adevărul

RALUCA TURCAN: PNL a corectat masura PSD care putea conduce la blocarea sistemului de justitie

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca PNL a corectat masura PSD care putea conduce la blocarea sistemului de justitie, respectiv pensionarea anticipata a magistratilor de la 1 ianuarie 2020, evitand astfel diminuarea eficientei si calitatii actului de justitie, sustinand ca au fost respectate recomandarile expertilor Comisiei de la Venetia si cele din raportul MCV.

Ion Iliescu, despre situatia din PSD de acum: Partidul functioneaza doar ca un instrument de putere

Fostul sef al statului Ion Iliescu, retras de ceva timp din viata publica, a oferit un interviu pentru presa rusa, in care comenteaza, printre altele, si situatia actuala din PSD.

Victorie in instanta a primului roman din Italia care a dat in judecata autoritatile dupa ce i-au sechestrat masina: Prefectura din Milano, condamnata la plata cheltuielilor de judecata

La un an de la schimbarea controversata a Codului rutier din Italia, care a generat un val de amenzi insotite de sechestrarea masinilor cu numere romanesti, un iesean a reusit sa castige in instanta procesul intentat autoritatilor din Peninsula.

Recursul compensatoriu si pensiile speciale - principale cauze identificate de PSD care au dus la pierderea alegerilor europarlamentare. Cum vrea PSD sa creasca electoral

Social democratii s-au certat luni in sedinta grupurilor parlamentare pe tema pensiilor speciale. O parte dintre parlamentarii PSD nu sunt de acord cu noua conducere a partidului si nu sustin amendarea legii pensiilor speciale. Marcel Ciolacu si apropiatii acestora au incercat sa-i convinga pe acestia ca este necesara o dezbatere publica.

Schimbarea din Gmail care te va scapa de bataile de cap cu mailuri lungi

Probabil ca nu o data te-ai gasit in situatia in care ai fost intr-un lant de mailuri. Gmail vrea sa schimbe asta si ideea e suficient de simpla cat sa functioneze. in noiembrie,.

Sanctiunea n cazul copilului din Pascani care a murit la spital n timp ce defibrilatorul a fost carat 40 de minute pe scari: Spitalul si medicul sef al Centrului de Primiri Urgente, amendati

Spitalul Municipal Pascani si medicul sef al Compartimentului Primiri Urgente au fost amendati de Directia de Sanatate Publica Iasi, ca urmare a unui control efectuat in urma decesului unui copil de 7 ani, diagnosticat cu varicela. Amenda pentru spital este intre 10. 000 si 20. 000 de lei, iar pentru medicul sef al CPU intre 2. 000 si 4. 000 de lei. Potrivit tatalui, copilul a fost dus in Sectia de Pediatrie, fara a fi tratat in compartimentul de primiri urgente al spitalului. Acolo micutului i s-a facut rau, dar, potrivit parintilor, a durat 40 de minute ca defibrilatorul sa fie carat pe scarile spitalului, timp in care copilul a murit.

Explicatia unui barbat din Dolj care si-a ucis o vecina dandu-i foc: Era vrajitoare

Un barbat din Dolj, in curtea caruia a fost gasita o femeie carbonizata, a recunoscut ca si-a ucis vecina dandu-i foc, pentru ca era vrajitoare, relateaza Mediafax.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )