Libnet.ro
UNICEF

23:15

Republica Moldova: Studiile fiului lui Iurie Leanca, candidat pe listele partidului lui Ponta la europarlamentare, platite de un anume GICU, din miliardul furat

B1 B1,
Republica Moldova: Studiile fiului lui Iurie Leanca, candidat pe listele partidului lui Ponta la europarlamentare, platite de un anume GICU, din miliardul furat

Fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leanca, a iesit cu primele explicatii privind modul in care au ajuns bani din companiile lui Ilan Sor pentru plata studiilor fiului sau Tristan, care invata la. continuă pe B1

Iurie Leanca spune de ce a decis acordarea garantiilor de stat pentru acoperirea fraudei bancare

Fostul premier Iurie Leanca, in timpul sefiei caruia la Guvern s-a decis acordarea garantiilor de stat pentru ca Banca Nationala sa acopere gaura financiara din cele trei banci devalizate, Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank, spune ca a luat aceasta hotarare pentru ca nu exista o alta solutie.

Uniunea Europeana reia sprijinul bugetar pentru Republica Moldova

Comisarul european pentru politica vecinatatii si negocieri de extindere, Johannes Hahn, a anuntat, dupa sedinta Consiliului Afacerilor Externe al UE,reluarea sprijinului bugetar pentru Republica Moldova.

Romania si Republica Moldova ar putea cumpara medicamente impreuna. Premierul moldovean Maia Sandu: Cu cat piata este mai mare, cu atat pretul este mai mic

Premierul Maia Sandu sustine ca Republica Moldova ii va inainta Romaniei, saptamana viitoare, o propunere ca cele doua state sa cumpere medicamente impreuna.

Traian Basescu, in plenul Parlamentului European: Republica Moldova este o tara care se afla in zona gri. Niciun politician nu le poate spune romanilor de acolo care e viitorul tarii (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, marti, in plenul Parlamentului European, Republica Moldova este o tara care se afla in zona gri si are nevoie de perspectiva europeana pentru a iesi din impas, potrivit.

Uniunea Europeana reia sprijinul bugetar pentru Republica Moldova

Uniunea Europeana reia sprijinul bugetar pentru Republica Moldova. 14,54 milioane de euro sunt deja asteptate in zilele urmatoare. Anuntul a fost facut de Johannes Hahn, comisarul european pentru politica.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )