Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum a ajuns Comisia SRI bata lui Liviu Dragnea |ANALIZA ROMANIA LIBERA

România Liberă România Liberă,
Cum a ajuns Comisia SRI bata lui Liviu Dragnea |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Comisia de control a SRI a devenit unul din instrumentele cu care presedintele PSD se rafuieste cu adversarii din politica sau din justitie. Dragnea s-a folosit de aceasta structura a Legislativului inca de la inceputul anului 2017, cand companiile multinationale au fost acuzate ca sprijina protestele antiguvernamentale. Acum, comisia s-a indreptat impotriva unor personaje precum George Maior, Victor Ponta, Valeriu Zgonea sau a unor ziaristi. continuă pe România Liberă

Victor Ponta sustine ca Florian Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea, eu eram mai prieten cu George Maior

Deputatul Victor Ponta a sustinut, la postul de televiziune TVR1, ca in relatia cu fosta conducere a SRI liderul PSD, Liviu Dragnea, era mai apropiat de generalul Florian Coldea, in timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Victor Ponta: Florian Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea

Fostul premier, Victor Ponta a spus in cadrul unei emisiuni TV ca in relatia cu fosta conducere a SRI liderul PSD, Liviu Dragnea, era mai apropiat de generalul Florian Coldea, in timp ce el era.

Victor Ponta: Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea, eu eram mai prieten cu George Maior. Cum raspunde fost prim-adjunct al directorului SRI

Fostul premier al Romanei, deputatul Victor Ponta, a afirmat, luni seara, la TVR 1, ca seful PSD, Liviu Dragnea, era apropiat de fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, in timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite.

Liviu Dragnea il ameninta pe Coldea: Mi s-a parut ca s-a referit la mine. Deja incepe sa-mi revina memoria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat dupa interviul in care fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, i-a adus critici in interviul acordat Ziare. com. Dragnea i-a transmis lui Coldea ca incepe sa-si aduca aminte lucruri, despre care va vorbi.

Generalul Florian Coldea a refuzat sa spuna daca a jucat tenis cu Liviu Dragnea

Generalul Florian Coldea a refuzat sa spuna daca a jucat tenis cu Liviu Dragnea sau cu alti politicieni, dar a insistat ca directorii SRI s-au preocupat mereu ca Serviciul sa-si pastreze.

Peste zece ziaristi vor fi audiati de Comisia SRI privind dezvaluirle lui Dragomir

Comisia SRI a decis sa-i audieze pe cei denuntati de Daniel Dragomir. Cel putin unsprezece persoane fac parte din presa, iar 13 din SRI. Comisia a mai hotarat sa ceara SRI sa declare daca Maior.

VIDEO Fostul ofiter Daniel Dragomir, inainte sa fie audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal

Colonelul r) Dumitru Dragomir a declarat, marti, inainte sa intre la Comisia SRI, ca vom discuta despre sentintele emise ilegal.

Victor Ponta: Liviu Dragnea minte cu nerusinare. Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui

Victor Ponta a scris peFacebookca Liviu Dragnea minte cu nerusinare cand a spus am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri. Potrivit fostului premier, el a fost chestionat ca martor si nu denuntator in dosarul Tel Drum si ca nu a depus niciodata un denunt penal impotriva lui Dragnea.

Liviu Dragnea: Am discutat cu premierul si alti membri ai Guvernului ca in foarte scurt timp sa ne prezinte o varianta de comasare a unor institutii

Seful PSD Liviu Dragnea a anuntat marti la Romania TV ca a discutat cu premierul sa prezinte in scurt timp un proiect de comasarea a unor institutii. Am discutat cu primul ministru in weekendul asta si cu alti membri ai guvernului si i-am rugat ca in foarte scurt timp sa ne prezinte o varianta de comasare, de care am vorbit in campania electorala, de comasare a unor institutii, a spus Dragnea, la Romania TV.

Liviu Dragnea: Ponta era cu mana pe sus sa-l cheme DNA la audieri. ii urez tot ce-mi doreste si el mie, cu mare drag

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti, ca Victor Ponta era cu mana pe sus ca sa fie chemat de DNA la audieri, Dragnea precizand ca nu stie daca i s-a deschis vreun dosar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )