Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum a ajuns Comisia SRI sa execute ordinele lui Liviu Dragnea |ANALIZA ROMANIA LIBERA

România Liberă România Liberă,
Cum a ajuns Comisia SRI sa execute ordinele lui Liviu Dragnea |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Comisia de control a SRI a devenit unul din instrumentele cu care presedintele PSD se rafuieste cu adversarii din politica sau din justitie. Dragnea s-a folosit de aceasta structura a Legislativului inca de la inceputul anului 2017, cand companiile multinationale au fost acuzate ca sprijina protestele antiguvernamentale. Acum, comisia s-a indreptat impotriva unor personaje precum George Maior, Victor Ponta, Valeriu Zgonea sau a unor ziaristi. continuă pe România Liberă

Cum a ajuns Comisia SRI bata lui Liviu Dragnea |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Comisia de control a SRI a devenit unul din instrumentele cu care presedintele PSD se rafuieste cu adversarii din politica sau din justitie. Dragnea s-a folosit de aceasta structura a Legislativului inca de la inceputul anului 2017, cand companiile multinationale au fost acuzate ca sprijina protestele antiguvernamentale. Acum, comisia s-a indreptat impotriva unor personaje precum George Maior, Victor Ponta, Valeriu Zgonea sau a unor ziaristi.

Sebastian Ghita va fi audiat in comisia SRI prin videoconferinta, din Belgrad, despre acoperiti si vizita lui Kovesi in sufrageria lui Oprea

Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat prin videoconferinta, din Belgrad, la Comisia SRI. Fostul deputat va vorbi despre acoperitii din justitie, presa si parlament, dar si despre vizitele lui Kovesi la SRI.

Peste zece ziaristi vor fi audiati de Comisia SRI privind dezvaluirle lui Dragomir

Comisia SRI a decis sa-i audieze pe cei denuntati de Daniel Dragomir. Cel putin unsprezece persoane fac parte din presa, iar 13 din SRI. Comisia a mai hotarat sa ceara SRI sa declare daca Maior.

VIDEO Fostul ofiter Daniel Dragomir, inainte sa fie audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal

Colonelul r) Dumitru Dragomir a declarat, marti, inainte sa intre la Comisia SRI, ca vom discuta despre sentintele emise ilegal.

Am lasat la Comisia SRI o lista de 65 de persoane care cred ca ar putea fi audiate

ACTUALIZARE 21:10 Claudiu Manda: Dragomir a spus ca un fost presedinte al Camerei Deputatilor a fost sprijinit de persoane din conducerea SRI Presedintele Comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii SRI), Claudiu Manda, a declarat astazi, dupa audierea fostului ofiter al SRI Daniel Dragomir, ca acesta a dat detalii membrilor Comisiei cu privire la felul cum functionau lucrurile in perioada 2009-2013. ----------- Fostul angajat al Serviciului Roman de Informatii SRI) Daniel Dragomir a declarat astazi, la finalul audierilor din Comisia de control al SRI, ca a prezentat membrilor acesteia o lista cu 65 de persoane care, in opinia sa, ar trebui audiate pentru intelegerea statului paralel.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in comisia SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat maine la comisia SRI, dupa dezvalurile facute in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Strie in curs de.

Am lasat la Comisia SRI o lista de 65 de persoane care cred ca ar putea fi audiate

Fostul angajat al Serviciului Roman de Informatii SRI) Daniel Dragomir a declarat astazi, la finalul audierilor din Comisia de control al SRI, ca a prezentat membrilor acesteia o lista cu 65 de persoane care, in opinia sa, ar trebui audiate pentru intelegerea statului paralel.

VIDEO Fostul colonel Daniel Dragomir, audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal. Un fost presedinte al Camerei Deputatilor ar fi fost sustinut de SRI

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat, marti, ca fostul colonel Daniel Dragomir a dat exemplul unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care ar fi fost sustinut prin canale media de persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii si a unui fost presedinte de Consiliu Judetean care ar fi fost cercetat de DNA la solicitarea SRI.

Colonelul Dragomir, dupa audierea in Comisia SRI: Am propus o lista de 65 de persoane care sa fie audiate

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiatde Comisia parlamentara comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul SRI. Cred ca va mai exista o audiere. Mi s-a spus ca atunci.

Lista lui Daniel Dragomir depusa la Comisia SRI cuprinde 11 oameni din presa, 15 din politica si 13 oameni de afaceri

Presedintele Comisiei pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri ca a primit de la fostul ofiter Daniel Dragomir lista cu cele 65 de persoane pe care el le-a indicat pentru a fi audiate, pe aceasta regasindu-se 11 persoane din presa, 15 din politica, 11 ofiteri si fosti ofiteri SRI si 13 oameni de afaceri, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )