Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum a ajuns sa fie amendat Orban, dupa ce a fumat in birou: premierul a sunat chiar el la politie Si ceilalti ministri vor face la fel (surse)

Hotnews Hotnews,
 Cum a ajuns sa fie amendat Orban, dupa ce a fumat in birou: premierul a sunat chiar el la politie Si ceilalti ministri vor face la fel (surse)

Premierul Ludovic Orban a sunat sambata dimineata la Politie ca sa se intalneasca cu un comisar, pentru a fi amendat, dupa ce a aparut intr-o fotografie, alaturi de alti ministri, fara masca si fumand in biroul sau, relateaza Mediafax citand surse guvernamentale. Orban anunta ca a platit doua amenzi, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise, dupa aparitia fotografiei cu el fumand in birou . continuă pe Hotnews

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda. Fumatul in spatiile inchise de la locul de munca e interzis din martie 2016, iar amenda pentru persoanele fizice ajunge la 500 de lei. Sunt fumator. Mi se intampla sa fumez. Era o ocazie de ziua mea. Daca e nevoie platesc amenda, nu ma dau in laturi, a spus premierul. Orban dupa fotografia virala pe Facebook: Este o poza de ziua mea, i-am servit pe colegi cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau: Greseala e umana

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, .

Reactia lui Orban dupa fotografia in care apare sarbatorind in birou: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Ludovic Orban reactioneaza dupa aparitia fotografiei in care apare fumand in birou si care s-a viralizat pe Facebook. Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook.

Reactia lui Orban dupa ce a baut si a fumat in biroul de la Guvern: Si ce sa fac? Asta e. Daca e o poza, e o poza

Intr-o declaratie pentru Mediafax, premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut poza in care apare cu tigara in mana si cu berea in fata in biroul sau de la Palatul Victoria.

Premierul Orban: Dupa discutia dintre ministrul Aurescu si omologul Szijjarto, Ungaria a decis sa permita tranzitarea tarii pe toata perioada de 24 de ore a unei zile

Ungaria va permite tranzitarea tarii prin transport rutier, pe toata perioada de 24 de ore a unei zile, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca intalnirea ce a avut loc la Bucuresti intre Bogdan Au.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )