Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum a ajuns Posta Romana sa-si simplifice proceduri vechi de 40 de ani dupa ce nemultumirea unui client s-a viralizat pe Facebook si a ajuns in media

Hotnews Hotnews,
 Cum a ajuns Posta Romana sa-si simplifice proceduri vechi de 40 de ani dupa ce nemultumirea unui client s-a viralizat pe Facebook si a ajuns in media

Posta Romana a dispus joi simplificarea unor proceduri vechi de 40 de ani dupa ce povestea unui client caruia i-a fost conditionata ridicarea coletului de la un oficiu postal din Targu Mures, de prezentarea unei adeverinte de la serviciu care sa ateste locul acestuia de munca, s-a viralizat pe Facebook si a fost relatata in media. Adeverinta i-a fost solicitata de catre oficiantul postal, ca urmare a optiunii clientului de a primi coletul la locul de munca. La o zi de la incident, conducerea Postei a schimbat normele si a dispus ca toti clientii care aleg sa li se livreze coletele la o alta adresa decat cea de domiciliu, sa fie identificati numai in baza unui act de identitate valid. continuă pe Hotnews

Cum a ajuns Posta Romana tinta ironiilor pe internet

Posta Romana a ajuns tinta ironiilor pe internet. Un barbat din Targu Mures si-a comandat un colet pe adresa de la serviciu si nu pe cea de acasa. A fost o decizie gresita. Salariatii de.

Avem dovada: Posta Romana urmareste Facebook si reactioneaza

Compania Nationala Posta Romana informeaza ca, incepand de astazi, clientii care au ales sa li se livreze coletele la o alta adresa decat cea de domiciliu, vor fi identificati numai in baza unui act de identitate valid. Reactia a venit dupa ce un.

FOTO Posta Romana cere adeverinta de la locul de munca pentru a livra un colet la serviciu

Un barbat din Targu Mures care a dorit ca Posta Romana sa-i livreze un colet la locul de munca a fost nevoit sa prezinte institutiei o adeverinta de la serviciu.

Posta Romana: Niciun salariat nu va fi afectat de transferul contributiilor sociale

Compania Nationala Posta Romana anunta ca cei peste 25. 000 de salariati nu vor fi afectati de transferul contributiilor sociale, de la angajator la angajat, ca urmare a modificarilor aduse Codului Fiscal, de la 1 ianuarie 2018.

Posta Romana asigura ca veniturile nete ale celor peste 25.000 de angajati nu vor scadea ca urmare a transferului contributiilor sociale de la 1 ianuarie 2018

Posta Romana a anuntat, miercuri ca, cei peste 25. 000 de salariati nu vor fi afectati de transferul contributiilor sociale, de la angajator la angajat, ca urmare a modificarilor aduse Codului Fiscal, de la 1 ianuarie 2018. Am luat decizia de a veni in sprijinul angajatilor nostri, si asigur, pe aceasta cale ca, incepand de anul viitor, veniturile lor nete nu vor fi atinse de niciun fel de scadere a declarat Elena Petrascu, directorul general interimar al Postei Romane.

Coletele comandate la eMAG pot fi ridicate si sambata de la Posta Romana

600 de oficii PostCollect vor fi deschise de Black Friday, inclusiv sambata 18 noiembrie, a anuntat Posta Romana, precizand ca acesta este al doilea an consecutiv in care se ocupa de acest lucru.

Parteneriatul dintre Posta Romana si eMAG in perioada Black Friday: Operatorul national postal sustine ca poate livra zilnic peste 15.000 de colete

Clientii retailerului online eMAG care vor sa-si ridice produsele comandate de la un punct fix, aflat in proximitatea domiciliului sau a locului de munca, vor putea, incepand cu luna noiembrie din acest an, sa-si ridice personal produsele comandate din 600 de oficii postale amplasate in toate judetele tarii, a anuntat miercuri Posta Romana. Operatorul postal precizeaza ca poate sustine, zilnic, livrarea a peste 15. 000 de colete, in perioada evenimentului Black Friday, incepand cu 17 noiembrie.

Posta Romana isi asigura angajatii ca nu le vor scadea salariile in urma modificarilor fiscale

Salariile celor peste 25. 000 de angajati ai Postei Romana nu vor fi afectati de transferul contributiilor sociale, de la angajator la angajat, ca urmare a modificarilor aduse Codului Fiscal, anunta compania prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )