Libnet.ro
UNICEF

22:17

Cum a ajuns PSD sa-si anuleze marele miting din Capitala. Motivul principal: maraiala baronilor

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns PSD sa-si anuleze marele miting din Capitala. Motivul principal: maraiala baronilor

PSD si-a anulat mitingul din Capitala, programat initial pe 22 mai, arata o adresa trimisa de partid catre Primaria Capitalei, obtinuta de Adevarul. Va comunicam ca PSD anuleaza organizarea evenimentului din data de 22 mai 2018, care urma sa se desfasoare la Romexpo, arata scrisoarea trimisa de PSD catre Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea. Scrisoarea obtinuta de Adevarul a fost confirmata de viceprimarul Capitalei. continuă pe Adevărul

UPDATE PSD a anulat marele miting din Capitala. Surse: Dragnea a vrut sa-l mute de la Romexpo in Piata Victoriei. Ramane doar mitingul de la Targoviste, duminica

PSD si-a anulat mitingul din Capitala, programat initial miercuri, arata o adresa trimisa de partid catre Primaria Capitalei, obtinuta de Adevarul. Informatia a fost confirmata de viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu. Potrivit unor surse politice, mitingul PSD ar putea fi organizat pana la urma, insa la Piata Victoriei, nu la Romexpo. Decizia va fi luata azi de Liviu Dragnea si apropiatii sai.

PSD a anulat marele miting din Bucuresti. Primaria Capitalei confirma

PSD si-a anulat mitingul din Capitala, programat initial miercuri, arata o adresa trimisa de partid catre Primaria Capitalei, obtinuta de Adevarul. Informatia a fost confirmata de viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu.

Primaria Capitalei confirma. PSD si-a anulat marele miting din Capitala

PSD si-a anulat mitingul din Bucuresti, care a fost anuntat in urma cu cateva zile. Acest miting ar fi trebuit sa incheie campania electorala pe care a desfasurat-o cel mai mare partid din tara pentru alegerile europarlamentare. Mitingul PSD din Bucuresti fusese initial programat pentru ziua de miercuri, 22 mai, dar un document emis de [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )