Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum a ajuns Transilvania una dintre cele mai importante atractii turistice din lume. Am ales cu grija 19 destinatii de vacanta de vazut in 2019

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Transilvania una dintre cele mai importante atractii turistice din lume. Am ales cu grija 19 destinatii de vacanta de vazut in 2019

Revista americana de calatorii Conde Nast Traveler a ales Transilvania printre cele 19 destinatii de vacanta ale anului 2019. Din randul acelor destinatii nu lipsesc Grecia, India, Egipt, Argentina, Scotia. continuă pe Adevărul

Cate libere vor avea romanii in 2019. in ce zile pica cele mai importante sarbatori

Sute de mii de romani se vor bucura de mai multe zile libere in 2019. Chiar daca multe dintre zilele libere legale vor pica in weekend, finalul lunii aprilie si inceputul lui mai ar putea sa aduca o vacanta prelungita.

Top 20 cele mai importante adjudecari la Artmark in 2018. Grigorescu - cel mai scump artist cu opere in valoare totala de peste 800.000 de euro

Nicolae Grigorescu a fost si in 2018 cel mai bine vandut artist roman in licitatiile organizate la Artmark, cu opere in valoare totala de 812. 000 de euro.

Faze tari: Unul dintre cele mai frumoase momente cu Toma Caragiu: 'Cum sa mpodobesti bradul de Craciun'; Tehnologia care-ti spune ca ar trebui sa-ti faci dus pentru ca mirosi urt; Cum arata fata care nu s-a mai tuns de 10 ani.

Colindul Leroilea din Pogonesti Vaslui dateaza din paleolitic si este inscris in patrimoniul UNESCO. Colind unic in tara, Leroilea este cantat in ajun de Craciun, pana dupa miezul noptii, de doua cete barbatesti - profesionisti si amatori. in 12 zile din an, pe Pamant cade jumatate din cantitatea anuala de precipitatii. Un nou studiu arata ca in orice zona de pe glob jumatate din precipitatiile anuale au loc, in medie, in doar 12 zile.

Transilvania, inclusa printre cele mai importante atractii turistice din lume: Un colt de Romanie de o frumusete la superlativ

Transilvania a ajuns sa fie considerata unul dintre obiectivele turistice care nu trebuie ratate. Celebra revista americana de calatorii Conde Nast Traveller a ales regiunea romaneasca printre cele 19.

Cele mai frumoase rochii de seara purtate de vedete in 2018

Agenda evenimentelor mondene este una foarte aglomerata an de an. Vedetele din Romania participa cu rigurozitate la acestea, iar pentru cele mai importante petreceri din an, acestea isi pregatesc, uneori, tinutele si cu luni inainte. Aparitiile vedetelor de pe covorul rosu sunt impecabile, studiate si alese cu ajutorul stilistilor. Iata care au fost cele mai frumoase rochii si outfituri purtate de vedete in 2018.

Cele mai importante zece evenimente politice europene din 2018

2018 sta sa se incheie. Nu a fost un an prea bun pentru UE si vecinii sai. Iata care au fost cele mai importante zece evenimente politice din Europa:.

Meghan Markle: Cele mai frumoase aparitii din 2018

Meghan Markle a fost, anul acesta, una din cele mai mediatizate vedete din intreaga lume. Urmarita aproape pas cu pas, aparitiile sale publice au fost mereu in vizorul presei. Iata cele mai frumoase din 2018.

MESAJE DE CRACIUN 2018. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN2017 pentru familie MESAJE DE CRACIUN 2018. Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti.

Cat de dotata era Tovarasa Ceausescu: Adevarul despre Dacia nostalgicilor a iesit pana la urma la iveala

The Telegraph, una dintre cele mai importante publicatii britanice, a publicat un articol amplu despre masina care survola autoritar pe strazile Romaniei in secolul XX, si anume Dacia speciala cu care dictatorul.

Digisport.ro: Decaderea unei mari sperante / Eugenie Bouchard se mai remarca doar prin fotografiile provocatoare

Eugenie Bouchard 24 de ani) era considerata una dintre cele mai promitatoare jucatoare de tenis. in urma cu 4 ani, Bouchard se lupta de la egal la egal cu cele mai titrate jucatoare din tenisul mondial. in 2014, la doar 20 de ani, canadianca a atins apogeul carierei, cand a reusit sa ajunga pe locul 5 in topul WTA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )