Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum sa alegi cazinoul online cu cele mai bune bonusuri?

România Liberă România Liberă,
Cum sa alegi cazinoul online cu cele mai bune bonusuri?

Vrei sa alegi un cazinou online pentru a profita de cel mai tare bonus posibil? Avem o veste buna pe. continuă pe România Liberă

Cele mai bune clatite, facute de Andreea Banica. Reteta artistei

Andreea Banica a facut publica una dintre putinele retete de desert pe care le gateste, si nu pentru ca nu ar vrea sau nu ar stii, ci pentru ca se fereste sa manance dulciuri. Astfel, vedeta a postat pe canalul ei de Youtube o reteta de clatite curcubeu. Cele mai bune si frumoase clatite, facute .

Cine sunt cele mai sexy printese ale Europei, adolescentele Chiara si Carolina, mostenitoare ale Casei de Bourbon

Desi nu multa lume vorbeste despre ele in presa internationala, pe plan local, cele doua mostenitoare ale imperiului Casei de Bourbon- Doua Sicilii fac furori in mediul online. Maria Carolina, in varsta de 17 ani si Maria Chiara, mezina familiei, sunt cele mai glamouroase regalitati din Europa.

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

Orban: Romania va avea printre cele mai mici deficite bugetare la nivel european, chiar daca va ajunge la 8,6%

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Craiova, ca Romania va avea un deficit bugetar intre cele mai mici la nivel european, chiar daca acesta va ajunge la 8,5-8,6% in urma rectificarii bugetare.

CORONAVIRUS |Top judete cu cele mai multe infectari. Bucurestiul se apropie de 8.000 de cazuri

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, joi, la 66. 631 de infectari si 2. 860 victime, dupa testarea pozitiva a inca 1. 454 de persoane si decesul a 53 de pacienti COVID-19. De la izbucnirea crizei, cele mai.

Cele mai celebre rochii din filmele de la Hollywood

Rochiile purtate de renumite actrite in unele dintre cele mai de succes productii de la Hollywood vor ramane mereu in istorie, asemenea filmelor celebre in care le-am admirat! .

Emiratele Arabe, tara care a efectuat cele mai multe teste de COVID-19, raportate la milionul de locuitori. Pe ce loc se afla Romania

Insulele Feroe, Luxemburg, Monaco si Gibraltar sunt statele care au facut cele mai multe teste de depistare a COVID-19, raportate la numarul de locuitori. Pentru ca sunt niste state destul de mici, cu cateva zeci.

Au fost descoperite cele mai vechi unelte europene din os - Cand au fost facute si ce ne spun despre oamenii de atunci

Intr-un sit arheologic din Marea Britanie au fost descoperite cele mai vechi unelte din os gasite pe teritoriul european, datand de acum 500. 000 de ani. Se presupune ca un grup de 30-40 de oameni au transat un cal si au consumat si folosit absolut totul. Situl de la Boxgrove, in regiunea West Sussex, este extraordinar prin numeroasele detalii despre oamenii de acum jumatate de milion de an si despre obiceiurile lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )