Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum a aparut Stefan Banica Jr la capataiul Cristinei Topescu. Oamenii au fost coplesiti de emotie

Playtech Playtech,
Cum a aparut Stefan Banica Jr la capataiul Cristinei Topescu. Oamenii au fost coplesiti de emotie

Cantaretul le-a oferit tuturor momente emotionante, odata ce-a ajuns la capataiul Cristinei Topescu. Jurnalista de 59 de ani a fost condusa pe ultimul drum, astazi, insa intr-un mod ceva mai diferit fata de alte vedete de la noi, cand au trecut in nefiinta, fiind incinerata. Fosta prezentatoare a fost gasita fara suflare in casa, duminica, . continuă pe Playtech

Mesajul lui Stefan Banica dupa moartea Cristinei Topescu, iubita lui din tinerete: Am trait una dintre cele mai intense si frumoase perioade din viata mea

Cantaretul si actorul Stefan Banica 52 de ani) a scris un mesaj de adio emotionant pentru Cristina Topescu, prima iubita a artistului, care a fost gasita moarta pe 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani.

Au aparut detalii despre moartea Cristinei Topescu

Surse apropiate anchetei in cazul mortii Cristinei Topescu au afirmat ca jurnalista a fost gasita in.

Stefan Banica Jr., criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei Topescu. A batut-o de zeci de ori

Cristina Topescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Acum, dupa tragedie, multi au inceput sa dezgroape lucruri din trecutul jurnalistei. Unele dintre ele, din pacate, nu sunt dintre cele mai bune. Stefan Banica Jr. , criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei .

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu. Nu este vorba despre Stefan Banica, ci despre un alt barbat celebru din Romania |Informatie in premiera

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin .

Stefan Banica Jr, mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu: Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu

Stefan Banica Jr a transmis un mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu. Cei doi au avut o relatie la inceputul anilor 90.

STEFAN BANICA JR, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu: A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea

Moartea tragica a realizatoarei tv Cristina Topescu a socat intreaga tara. Printre vedetele care au reactionat la aflarea vestii se numara si celebrul cantaret Stefan Banica Jr. Acesta a publica.

DETALII BOMBA despre relatia dintre STEFAN BANICA JR si CRISTINA TOPESCU: A batut-o de zeci de ori, inclusiv, iN PUBLIC! E SCANDALUL MOMENTULUI

Scandal total in showbiz dupa moartea fulgeratoare a Cristinei Topescu! Costin Marculescu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre relatia dintre Cristina Topescu si Stefan Banica Jr.

Scene de GROAZA la capataiul Cristinei Topescu! Primele imagini cu jurnalista in SICRIU. Nimeni nu indrazneste sa se apropie de catafalc (GALERIE FOTO)

Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost depus astazi la capela cimitirului Bellu.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu: nu credeti prostiile de la TV

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu, fosta realizatoarea TV care a fost gasita fara suflare duminica, 12 ianuarie, in locuinta sa. Nu credeti prostiile de la TV. Cris nu s-a sinucis. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de .

TI SE SFASIE INIMA! S-a decis SOARTA cainilor Cristinei Topescu! IMAGINILE DURERII cu patrupedele pe care jurnalista le-a iubit pana la ultima suflare (GALERIE FOTO)

S-a aflat ce s-a intamplat cu cainii Cristinei Topescu, dupa ce trupul neinsufletit a fost ridicat din locuinta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )