Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum arata Bobby Ewing din Dallas in prezent! Celebrul actor Patrick Duffy, schimbare totala la 29 de ani de la incheierea serialului (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Cum arata Bobby Ewing din Dallas in prezent! Celebrul actor Patrick Duffy, schimbare totala la 29 de ani de la incheierea serialului (GALERIE FOTO)

Dallas a fost unul dintre cele mai iubite seriale in anii 90. Celebrul brunet, Patrick Duffy, ii dadea viata lui Bobby Ewing, una dintre cele mai sexy figuri masculine. Acum, la 70 de ani, actorul are un look total. continuă pe B1

Bobby Ewing din Dallas s-a transformat in totalitate. Actorul Patrick Duffy a avut o viata marcata de drame

Cu parul negru, pielea bronzata si cu un sarm irezistibil, acesta era Bobby Ewing in anii 80. Acum, la 70 de ani, actorul Patrick Duffy, cel care i-a dat viata faimosului personaj, arata total diferit.

Cum arata orasul Wuhan din satelit, dupa aparitia coronavirus. Detaliul inspaimantator observat de specialisti

China a facut pasul extraordinar de a opri toate transporturile din orasul Wuhan, unde a inceput pentru prima data focarul de coronavirus. Masura a pus efectiv 11 milioane de persoane sub carantina, fapt care se desfasoara, deoarece oficialii de sanatate publica se ocupa cu tratarea persoanelor care s-au imbolnavit si de a opri raspandirea virusului.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )