Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum arata cel mai recent tablou al educatiei din Romania, realizat de Comisia Europeana: cu multe crapaturi si culori inchise

Adevărul Adevărul,
Cum arata cel mai recent tablou al educatiei din Romania, realizat de Comisia Europeana: cu multe crapaturi si culori inchise

Romania este la coada Europei in ceea ce priveste numarul de elevi care stiu sa citeasca si sa socoteasca si pe locul al III-lea la abandonul scolar cu o rata de 18,5%, cele doua fenomene fiind determinate de faptul ca Romania da cei mai putini bani din UE pentru educatie. Acestea sunt doar cateva dintre concluziile ultimului raport realizat de Comisia Europeana. continuă pe Adevărul

Sub conceptul Romanian Innovation Train, cel mai mare cluster IT and C din Bucuresti continua traditia promovarii inovatiei romanesti

SMART ALLIANCE - Innovation Technology Cluster va organiza, pe data de 23 noiembrie, la Hotel Intercontinental, Bucuresti, cel mai mare eveniment dedicat prezentarii solutiilor create de specialisti romani din sectorul IT and C pentru rezolvarea problemelor pe care sectorul de business le intalneste in societatea romaneasca, dar si la nivel european.

Pe ce pozitie se claseaza cea mai mare universitate din Romania in cel mai recent clasament mondial

In cel mai recent clasament britanic al universitatilor din intreaga lume exista o singura universitate din Romania situata in intervalul 401-500. Topul mondial a fost publicat miercuri, 8 noiembrie.

Transgaz avertizeaza! Avem cel mai mic stoc de gaze din ultimii 5 ani. Vom importa si mai multe gaze la iarna

Directorul general al Transgaz, Ion Sterian, a declarat, joi, in Comisia parlamentara de ancheta a activitatii ANRE, ca stocul pentru iarna 2017-2018 este cel mai mic din ultimii cinci ani, in conditiile in care consumul de gaze a crescut, afirmand ca vom importa o cantitate mai mare gaze.

Pe ce pozitie se claseaza cea mai mare universitate din Romania potrivit celui mai recent clasament mondial

In cel mai recent clasament britanic al universitatilor din intreaga lume exista o singura universitate din Romania situata in intervalul 401-500. Topul mondial a fost publicat miercuri, 8 noiembrie.

Cererea mondiala de aur, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Cererea mondiala de aur a coborat, in trimestrul al treilea, pana la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza cererii slabe pentru bijuterii de aur si scaderii intrarilor de aur in fondurile tranzactionabile pe bursa exchange traded funds-ETF), arata datele publicate ieri de Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Analist: Cel mai mare risc din jurul bitcoin

O serie de lideri de business au tot atras atentia asupra riscului unei bule speculative in investitiile bitcoin, insa altul ar fi acum cel mai mare risc din jurul asa-numitei monede virtuale - atrage acum atentia un analist Citigroup.

Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate

Pretul futures al boabelor de cacao a atins ieri dimineata, la Bursa din New York, cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni si jumatate, pe fondul temerilor legate de aprovizionare, insa ulterior s-a inscris pe un curs negativ, oprind avansul semnificativ din saptamana curenta.

Conpet, cel mai bun randament din BET

Actiunile Conpet COTE) s-au apreciat cu 3,89%, in perioada 1 - 8 noiembrie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, care a inregistrat o noua sedinta de scadere.

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca dimensiuni, volumul de sare exacavata fiind de 2. 9 milioane de.

Economia zonei euro, pe cale sa creasca in ritmul cel mai rapid din ultimul deceniu

Economia zonei euro este pe cale sa creasca in acest an in ritmul cel mai rapid din ultimul deceniu, cu o previziune de crestere a PIB-ului real de 2,2 %, fapt care depaseste substantial previziunile de primavara 1,7%), informeaza Executivul european, prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )