Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum arata Epoca de Aur a studentiei in viziunea ministrului Educatiei Valentin Popa

Adevărul Adevărul,
Cum arata Epoca de Aur a studentiei in viziunea ministrului Educatiei Valentin Popa

Universitatea Politehnica din Bucuresti a marcat 200 de ani de la infiintare odata cu deschiderea noului an universitar. continuă pe Adevărul

Cum arata Epoca de Aur a studentiei, in viziunea ministrului Educatiei Valentin Popa

Universitatea Politehnica din Bucuresti a marcat 200 de ani de la infiintare odata cu deschiderea noului an universitar.

UDMR cere remanierea ministrului Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, dupa sedinta Consiliului Permanent al formatiunii, ca solicita remanierea ministrului Educatiei, Valentin Popa. in aceste conditii, cand ministru.

Reactia lui Liviu Pop dupa ce UDMR a cerut remanierea ministrului Educatiei

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop comenteaza nemultumirile UDMR privind doua masuri luate de Guvern in domeniul educatiei, precizand ca solutia pentru predarea limbii romane de catre cadre didactice calificate in scolile cu predare in limbile minoritatilor este una foarte simpla: invatatorul impreuna cu profesorul de limba si literatura romana pot preda impreuna aceasta ora.

Soferul ministrului Educatiei a ramas fara permis: Acesta a fost prins circuland cu viteza excesiva

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a ramas fara sofer! Totul dupa ce soferul sau a fost prins circuland, joi spre vineri noaptea, cu viteza excesiva prin Bucuresti, iar politistii au decis sa ii ridice.

Soferul ministrului Educatiei, urmarit de politisti

Urmarire ca-n filme, azi-noapte, pe strazile Capitalei, intre politistii rutieri si masina in care se afla chiar ministrul Educatiei, Valentin Popa. Masina a fost urmarita din cauza vitezei excesive,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )