Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cum arata dupa ce a slabit 14 kilograme

ADPM ADPM,
Cum arata dupa ce a slabit 14 kilograme

Este o femeie implinita. Are o familie frumoasa. Un sot care o iubeste la nebunie si doua fetite adorabile. Iar un ultima vreme, vedeta tv a reusit sa slabeasca nu mai putin de 14 kilograme. Iata cum arata acum! . continuă pe ADPM

Transformare SPECTACULOASA! a SLABIT ENORM si arata mai bine ca oricand: Iata DIETA SECRETA a vedetei (GALERIE FOTO)

, ajunsa acum la 45 de ani, a trecut printr-o transformare spectaculoasa. VEZI AICI GALERIA FOTO De cand a devenit mama pentru a doua oara, frumoasa prezentatoarea s-a decis ca vrea sa.

Secretul detox-ului cu care Ela Craciun a slabit 5 kilograme dupa sarbatori

Ela Craciun a reusit sa invinga dependenta de dulciuri si, dupa sarbatorile de iarna, a tinut o cura de detoxifiere care a ajutat-o, printre altele, sa si slabeasca 5 kilograme.

Cum arata Milla Jovovich dupa ce s-a ingrasat 22 de kg in timpul sarcinii

Milla Jovovich era candva una dintre cele mai sexy aparitii de la Hollywood. Iata insa cum arata acum celebra actrita, dupa ce s-a ingrasat 22 de kilograme in perioada sarcinii! .

GABRIELA FIREA, DUPA PROROGAREA LEGII PRIVIND DUBLAREA ALOCATIILOR: Este grav tot ceea ce se intampla in tara

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, s-a revoltat dupa anuntul facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a anuntat ca legea privind dublarea alocatiilor copiilor va fi prorogata pana la jumatatea acestui an.

Cursuri suspendate la Liceul German din Arad, unde 40 de elevi au ajuns la spital dupa deratizare 14 copii au ramas internati

Cursurile de la Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrun din Arad au fost suspendate, marti, din odinul prefectului, dupa ce zeci de elevi s-au intoxicat, luni, cu o substanta inca necunoscuta, in urma deratizarii facute in cladire. Ministerul Sanatatii precizeaza marti dimineata ca 40 de copii au ajuns la spital cu eruptii pe fata, greturi si varsaturi, iar 14 dintre ei au ramas internati.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )