Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum arata Liviu Dragnea dupa aproape doi ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Cum arata Liviu Dragnea dupa aproape doi ani de inchisoare

Fostul presedinte PSD, Liviu Dragnea, a mai primit o lovitura dura de la DNA si a ajuns joi in fata procurorilor, in dosarul vizitei din SUA. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, o noua incercare esuata de a iesi din inchisoare

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea - condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGSPC Teleorman si aflat in penitenciar din 27 mai 2019 - a facut o noua incercare de a iesi din inchisoare. El a depus o cerere de revizuire a pedepsei, care a fost respinsa marti de instanta suprema.

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a da explicatii in legatura cu intalnirea pe bani cu Donald Trump din 2017

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat, joi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017. Atunci,PSD 100. 000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane. Cina cu Trump i-ar fi costat pe cei doi PSD-isti intre 500. 000 si 1 milion de dolari.

Liviu Dragnea ramane dupa gratii. Cererea de revizuire a condamnarii a fost respinsa de judecatorii iCCJ

Fostul lider PSD Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins ,marti, cererea de revizuire a condamnarii de trei ani si jumatate de inchisoare cu executare primita in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA in dosarul vizitei in SUA la instalarea lui Donald Trump

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat joi seara inceperea urmaririi penale a fostului lider PSD Liviu Dragnea, pentru trafic de influenta si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, in dosarul vizitei pe care a facut-o in Statele Unite in 2017, la ceremoniile de instalare a lui Donald Trump la casa Alba. in prezent, Liviu Dragnea este incarcerat la penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. in acelasi dosar este urmarit penal si consulul general al Romaniei la Bonn, Gheorghe Dimitrescu, fost consilier al lui Florin Iordache.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare: Judecatorii de la Curtea Suprema au respins solicitarea de revizuire a condamnarii

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, ramane in detentie. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins cererea fostului sef al social-democratilor de revizuire a condamnarii de trei ani si.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare, judecatorii au respins cererea de revizuire a pedepsei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins azi ca inadmisibila cererea lui Liviu Dragnea de revizuire a cauzei in care a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare, potrivit minutei de sedinta, relateaza G4media.

Copil de doi ani in stare grava. A cazut intr-o cada cu apa clocotinda

Un copil de doi ani din Botosani a fost transferat in stare grava la Iasi dupa ce a cazut intr-o cada cu apa fierbinte. Micuta are arsuri pe aproape un sfert din suprafata corpului.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Ce legatura are cu Donald Trump

Joi, Liviu Dragnea a fost transportat de la Penitenciarul Rahova la sediul DNA. Fostul lider PSD a fost chemat pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ce legatura are Liviu Dragnea cu Donald Trump Liviu Dragnea a fost chemat la DNA pentru a fi audiat, urmand sa fie pus sub acuzare pentru trafic de influenta .

Liviu Dragnea este urmarit penal intr-un dosar legat de vizita din SUA din 2017

Fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal intr-un alt do.

Liviu Dragnea, pus oficial sub urmarire penala in dosarul privind vizita sa in SUA la investirea lui Donald Trump: Ce acuzatii ii aduc procurorii DNA

Liviu Dragnea a fost pus, joi, sub urmarire penala de procurorii DNA pentru trafic de influenta si folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite in dosarul referitor la vizita acestuia in Statele.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )