Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum arata noul Guvern Dancila si ce ii recomanda pe noii ministri. Reactia premierului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata noul Guvern Dancila si ce ii recomanda pe noii ministri. Reactia premierului

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca modificarile operate la nivelul Cabinetului au fost facute pentru ca intotdeauna este loc de mai bine, iar Executivul trebuie sa raspunda unor provocari noi, legate atat de. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea a decis: Cum arata noul guvern Dancila si cine a ramas fara functii

La cel mai recent consiliu extraordinar al PSD, Liviu Dragnea a trecut guvernul Dancila printr-o noua remaniere, urmata de o conferinta de presa impreuna cu Viorica Dancila. in cazul in care te asteptai sa treaca un an si o mare parte dintre ministri PSD sa ramana in functie te inseli amarnic. Ineficienta celor mai multi [] .

Klaus Iohannis respinge numirile Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noul guvern Dancila: Nu le consider potrivite!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la Cotroceni. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Liderii PSD, sedinta de urgenta dupa ce Iohannis a refuzat numirile a doi ministri in noul guvern Dancila

Liderii PSD se reunesc de urgenta peste mai putin de o ora pentru a discuta urmatorul pas, dupa ce Klaus Iohannis a respins numirea Olgutei Vasilescu si al lui Ilan Laufer. Liviu Dragnea si Calin.

Noii ministri din Guvernul Dancila au depus juramantul, la Palatul Cotroceni

Noii membri ai Cabinetului Dancila au depusjuramantul de investitura marti,la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a emis decretul de remaniere guvernamentala, tinand cont.

Noii ministri ai Cabinetului Dancila depun juramantul

Noii membri ai Cabinetului Dancila vor depune juramantul de investitura astazi la ora 15,30, la Palatul Cotroceni.

intalnire intre premier si noii ministri la sediul Guvernului

O intalnire a noilor ministri cu premierul Viorica Dancila a avut loc marti, la Palatul Victoria, inainte ca acestia sa depuna juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus Iohannis. in.

Noii ministri au depus juramantul in fata lui Iohannis la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Cei sase noi ministri pe care Klaus Iohannis i-a acceptat in urma remanierii guvernamentale au depus juramantul la Palatul Cotroceni. Tot acum a depus si juramantul Ecaterina Andronescu, care deja era numita.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )