Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum arata sotia lui Nelu Tataru! Am fost colegi de liceu, mi-a fost alaturi tot timpul

Antena3 Antena3,
Cum arata sotia lui Nelu Tataru! Am fost colegi de liceu, mi-a fost alaturi tot timpul

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut dezvaluiri despre familia sa. Ministrul este casatorit de multi ani cu o fosta colega de liceu. Ne-am casatorit la 12 ani de cand ne-am cunoscut, a spus ministrul. continuă pe Antena3

Cine este si cum arata sotia lui Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Mi-a fost alaturi tot timpul (GALERIE FOTO)

Rodica Tataru este sotia ministrului Sanatatii. Nelu Tataru 48 de ani) este unul dintre cei mai activi oficiali ai Guvernului Romaniei, in perioada pandemiei de COVID-19. Multe detalii despre viata sa.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem pe a doua cocoasa. Cresterea acestui numar ne arata si gravitatea cazurilor noi. Ce spune ministrul Sanatatii despre carantinarea localitatilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca, in acest moment, nu se ia in calcul varianta carantinarii vreunei localitati din Romania, in contextul in care de cateva saptamani, tara noastra se.

Gabriela Firea il ataca pe Nelu Tataru: Bonus de ticalosie! Bolnavii sunt tinuti la poarta spitalului

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat un atac dur asupra lui Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, pe care l-a acuzat ca a refuzat sa dea avizul pentru redeschiderea unui spital, iar bolnavii au fost tinuti la poarta.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre numarul de cazuri in crestere: Nu regret nicio masura de relaxare, dar sunt dezamagit ca restrictiile nu au fost respectate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri, in emisiunea Buna Romania, moderata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de Covid-19, ca nu regreta.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Proiectul privind carantinarea si izolarea a fost aprobat de Guvern si merge de urgenta in Parlament Raed Arafat: Initiativa, folositoare si in alte situatii

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, luni, ca proiectul pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, care pune in concordanta cerintele CCR privind carantinarea, izolarea si internarea obligatorie, a .

LUDOVIC ORBAN, CATRE NELU TATARU: Am luat decizia sa va fac o vizita luni. Sa convocati Colegiul ministerului si sa faceti o videoconferinta cu directorii DSP

Premierul Ludovic Orban i-a spus, la inceputul sedintei de joi a Guvernului, ministrului Sanatatii Nelu Tataru ca ii va face o vizita lunea viitoare. El i-a cerut acestuia sa convoace colegiul ministerului si sa organizeze si o videoconferinta cu directorii din Directiile de Sanatate Publica.

NELU TATARU: in prezent nu iau in calcul reintroducerea starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri, la Constanta, privind posibilitatea organizarii alegerilor locale la toamna, ca mai intai vrea sa vada ca nu vor mai fi cresteri ale numarului cazurilor de coronavirus si ca exista o legislatie specifica, mentionand totodata ca in prezent nu ia in calcul reintroducerea starii de urgenta, conform Agerpres.

NELU TATARU: Nu mai avem acum parghii ca sa controlam epidemia

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca de duminica si pana azi s-au externat la cerere 550 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Nelu Tataru, explicatia numarului tot mai mare de imbolnaviri cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat, in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate pentru Antena 3, de ce s-a ajuns la un numar atat de mare de cazuri pozitive de coronavirus inregistrat zilnic si unde crede ca s-a gresit in gestionarea acestei situatii.

Nelu Tataru, anunt-soc pentru romani! Daca se va ajunge la 10.000 de cazuri intr-un interval de 3-4 zile se impune starea de urgenta

Romania ar putea reveni la starea de urgenta daca numarul de cazuri noi de coronavirus va ajunge la 10. 000 intr-un interval de 3-4 zile, la nivelul intregii tari, a transmis ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a mai spus ca tara noastra inca nu a depasit primul val al pandemiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )