Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cum baga Victor Ponta zazanie in coalitia PSD-ALDE. Oamenii lui Tariceanu, tot mai nemultumiti de Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Cum baga Victor Ponta zazanie in coalitia PSD-ALDE. Oamenii lui Tariceanu, tot mai nemultumiti de Viorica Dancila

Detaliile date de Victor Ponta despre negocierile intre PSD si Pro Romania pentru cooptarea ultimilor la guvernare au dus la nemultumiri in interiorul coalitiei aflate la Putere, Viorica Dancila fiind acuzata de dublu limbaj. continuă pe Adevărul

Victor Ponta dinamiteaza coalitia de guvernare: Dancila mi-a spus ca ii da afara pe ALDE si sa ii iau eu parlamentarii

Fostul premier Victor Ponta a povestit ca a avut discutii cu Viorica Dancila despre intrarea Pro Romania la guvernare, in locul ALDE. Fostul premier afirma ca Viorica Dancila a fost de acord cu patru dintre cele cinci conditii puse, mai putin cu solicitarea de a se retrage din cursa pentru presedintia Romaniei. Mai mult, Ponta sustine intre Dancila si Iohannis exista un blat.

VICTOR PONTA: Atacturile premierului - copiate din discursurile lui Dragnea

Presedintele PRO Romania, deputatul Victor Ponta, sustine ca atacurile personale la adresa lui, lansate de pe pagina de Facebook a premierului, sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea si Codrin, adica nimic nou, nimic serios.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

VICTOR PONTA: Dancila mi-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare si sustine ca discutiile au esuat din cauza sefei social-democratilor.

VIORICA DANCILA: Victor Ponta are un stil duplicitar si mincinos

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitar al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO Romania.

Viorica Dancila, replica pentru Victor Ponta: Stie doar sa distruga. Are tot timpul o agenda ascunsa, croita pe interese personale

Premierul Viorica Dancila reactionaza dupa ce liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut ca aceasta i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare, promitandu-i ca-i va da afara din coalitie pe.

Victor Ponta: Dancila mi-a cerut si mie sprijinul pentru ramanerea la guvernare. Mi-a spus ca ii da afara pe ALDE, sa ii iau eu parlamentarii si ca imi da ce ministere doresc

Liderul ProRomania, Victor Ponta, dezvaluie, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare, promitandu-i ca-i va da afara din coalit.

Victor Ponta face dezvaluiri din negocierile cu Dancila: Mi-a cerut si mie sprijinul pentru ramanerea la guvernare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca premierul Viorica Dancila i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernaresi sustine ca discutiile au esuat din cauza sefei.

Victor Ponta, atac la Mihai Fifor: Prefera sa fie bodyguardul lui Dancila

Fostul premier Victor Ponta il ataca pe noul vicepremier, Mihai Fifor, despre care spune ca s-a transformat in bodyguardul premierului Viorica Dancila. Probleme mari cu traficul pe sosele? Cozi de km la toate.

Mihai Fifor, bodyguardul Vioricai Dancila - Victor Ponta: Probleme cu traficul? Criminali in libertate? Nu raspunde nimeni la 112? Nu incercati la MINISTRUL DE INTERNE - ESTE FOARTE OCUPAT!

Ministrul interminat al Internelor, Mihai Fifor, este nedezlipit de Viorica Dancila. Fie ca este vorba despre turneele in tara sau sedintele de la bucuresti, Fifor este umbra premierului, constata Victor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )