Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a castigat Razvan Burleanu alegerile FRF. Convorbirile secrete in care a fost planuit totul

Antena3 Antena3,
Cum a castigat Razvan Burleanu alegerile FRF. Convorbirile secrete in care a fost planuit totul

GSP a intrat in posesia unor inregistrari cu detalii absolut incredibile despre alegerile care au bulversat lumea fotbalului! Afla din editia tiparita deluni a Gazetei cine l-a sprijinit pe. continuă pe Antena3

Razvan Burleanu, plan diabolic pentru alegerile la FRF: Stenograme uluitoare cu felul in care si-a organizat realegerea (VIDEO)

Toata lumea s-a intrebat cum de a castigat Razvan Burleanu alegerile FRF in fata lui Ionut Lupescu, cu un scor zdrobitor. Ei bine, se pare ca Burleanu a avut un plan diabolic, bine pus la punct, pe care l-a pus.

Gsp.ro, despre culisele alegerii lui Razvan Burleanu la FRF: Pe mine sa ma aplaude, iar la Lupescu si Puscas sa se uite pe telefoane

Gazeta Sporturilor publica, luni, un prim episod din ceea ce reprezinta planul pus la cale de Razvan Burleanu pentru a fi ales pentru inca un mandat la Casa Fotbalului. Totul este pus la punct pana in cel mai mic detaliu, inclusiv reactia salii pe durata alegerilor. Pe mine sa ma aplaude, iar la Lupescu si Puscas sa se uite pe telefoane, se aude Burleanu intr-o inregistrare a surselor Gsp.

Prima reactie a lui Hagi dupa ce Lupescu a pierdut categoric alegerile de la FRF. Ce spune Regele despre Razvan Burleanu

Gica Hagi a reactionat dupa ce Ionut Lupescu, candidatul pe care l-a sustinut toata Generatia de Aur, a fost surclasat de Razvan Burleanu la alegerile de la FRF.

Unde pleaca Ionut Lupescu dupa ce a fost invins la alegerile de la FRF. Kaizerul paraseste din nou tara

Ionut Lupescu a suferit in infrangere categorica la alegerile de la FRF, fiind surclasat de Razvan Burleanu inca din pimul scrutin.

Replica dura pentru Razvan Burleanu: Cand l-am auzit, imi venea sa sparg televizorul

Florin Prunea, unul dintre cei mai mari sustinatori ai luiIonut Lupescu, a comentat reactia lui Burleanu de dupa castigarea unui nou mandat la presedintia FRF. Burleanu l-a invins fara drept de apel.

VIDEO inregistrare incredibila de la alegerile FRF: Burleanu le cere oamenilor sa se uite pe telefoane si sa faca galagie cand vorbesc Lupescu si Puscas!

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal le cere apropiatilor sai din conducerea FRF sa caute oameni care sa bruieze discursurile contracandidatilor.

Lupescu, sustinut de Maciuca: Fotbalul romanesc pierde o echipa dupa ce Kaiserul a fost invins in alegerile FRF

Ion Craciunescu si Rares Bogdan au amenintat ca paraseasc Romania, daca Burleanu castiga un nou mandat. Amandoi au ramas insa tara, dupa votul de miercuri. in schimb, mai mult curaj si decenta a avut o formatie din ligile inferioare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )