Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a cazut Rares Bogdan in dizgratia conducerii PNL

Antena3 Antena3,
Cum a cazut Rares Bogdan in dizgratia conducerii PNL

Europarlamentarul Rares Bogdan a intrat in dizgratia presedintelui PNL, Ludovic Orban, sustin surse liberale pentru Adevarul. Decizia a fost luata dupa ce in ultimele saptamani capul de lista al. continuă pe Antena3

Surse: Rares Bogdan, izolat de conducerea PNL. Ce sta in spatele deciziei

Europarlamentarul Rares Bogdan a intrat in dizgratia presedintelui PNL, Ludovic Orban, sustin surse liberale pentru Adevarul. Decizia a fost luata dupa ce in ultimele saptamani capul de lista al PNL a venit cu mai multe pretentii pentru a prelua sefia organizatiei Bucuresti, precum si a declaratiilor sale referitoare la curatenia interna a formatiunii.

Subiectele zilei: Rares Bogdan, izolat de conducerea PNL. Ce sta in spatele deciziei; Liviu Dragnea si-a depus ultima declaratie de avere ca presedinte al Camerei Deputatilor, desi nu mai e in functie de doua saptamani, dupa condamnare. Cati bani are in

Un pilot Blue Air a lovit coada avionului de pista la decolarea din Birmingham. in ciuda incidentului grav, a continuat cursa spre Bucuresti cu 190 de pasageri la bord. Cursa aviatica operata de Blue Air a avut loc. Invazie de tantari in Bucuresti pentru ca Primaria nu are de patru luni un contract de dezinsectie si s-a ratat campania din primavara de omorare a larvelor. Potrivit bugetului pe 2018, compania controlata de Primaria Capitalei a avut venituri totale de.

E scandal in PNL. Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban

E scandal in PNL. Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban dupa ce presedintele liberalilor a decis sa mearga singur la Cotroceni. Noul europarlamentar se simte nedreptatit. Joi, Orban a semnat acordul.

Radu Banciu: Rares Bogdan voia sa-i ia partidul lui Ludovc Orban, pur si simplu. Este o batalie interna intre cei doi (VIDEO)

In interiorul Partidului National Liberal PNL) s-a iscat o lupta pentru putere intre Ludovic Orban si Rares Bogdan, acesta din urma incercat sa preia controlul partidului, a precizat Radu Banciu, in cadrul.

Rares Bogdan: Daca Viorica Dancila intelegea ceva din vot, ar fi facut minim o reparatie fata de oamenii care au stat la cozi. Dansa l-a sustinut in continuare pe Teodor Melescanu, care a devenit de-a dreptul impertinent (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat miercuri ca daca premierul Viorica Dancila ar fi inteles ceva din votul din 26 mai, i-ar fi demis pe ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si pe cel al.

Sinteza zilei. Ce se ascunde in spatele pactului lui Iohannis. Planul, devoalat de Rares Bogdan

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara la Sinteza zilei ce se ascunde in spatele pactului lui Klaus Iohannis. Planul este devoalat de Rares Bogdan. Stire in curs de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )