Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum completezi Declaratia unica - GHID VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Cum completezi Declaratia unica - GHID VIDEO

Consultantul fiscal Cornel Grama ne-a ajutat in crearea unui ghid video de completare a Declaratiei Unice pentru diverse situatii, deoarece ANAF nu a realizat ceva de genul acesta. Acest formular a fost gandit pentru specialisti, precum consultanti fiscali, contabili etc. , nu pentru pentru cineva, de exemplu, care si-a inchiriat casa. Ar fi trebuit, spune Grama, ca ANAF sa faca un formular interactiv de genul: Ai avut venituri din chirii? Atunci bifeaza aici. Formularul apoi te ducea unde trebuie. Acum te pune sa bifezi articolul 120, alt articol, alt. alineat etc. continuă pe Hotnews

Declaratia Unica 2020. ANAF, anunt de ultima ora pentru romani

Declaratia Unica 2020. Se apropie termenul limita pana la care poate fi depusa Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoane fizice, anunta, vineri, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), pe pagina sa de Facebook, unde posteaza si un model al declaratiei.

Declaratia unica se depune pana la 30 iunie 2020, inclusiv

ANAF aminteste contribuabililor ca Declaratia Unica se depune pana la data de 30 iunie, inclusiv, iar cei care-si platesc darile pana la acest termen primesc bonificatii.

ANAF reaminteste: Declaratia unica se depune pana pe 30 iunie, inclusiv

Termenul de depunere a formularului Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile s.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )