Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum se va desfasura, in plina pandemie, cel mai mare pelerinajde la Iasi, de Cuvioasa Parascheva

Adevărul Adevărul,
Cum se va desfasura, in plina pandemie, cel mai mare pelerinajde la Iasi, de Cuvioasa Parascheva

Momentul traditional Calea Sfintilor va avea o alta desfasurare, iarintrarea si iesirea din Catedrala Mitropolitana se vor face pe culoare diferite si create astfel incat sa se poata respecta regula distantarii fizice. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: Ne-am asumat ca vom avea cel mai mare numar de alesi locali la aceste alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca partidul pe care il conduce si-a asumat ca dupa alegerile locale va avea cel mai mare numar de alesi locali din Romania. Social-democratii au incheiat recent un.

Rusia redevine cel mai mare exportator de grau din lume

Rusia urmeaza sa isi consolideze pozitia de forta mondiala pe piata mondiala a graului, in conditiile in care in acest sezon ar urma sa fie responsabila pentru o cincime din comertul mondial.

Rusia redevine cel mai mare exportator de grau din lume. Cat acopera din piata mondiala aceasta tara, care acum 20 de ani depindea de importuri

Rusia urmeaza sa isi consolideze pozitia de forta pe piata mondiala a graului, in conditiile in care in acest sezon ar urma sa fie responsabila pentru o cincime din comertul mondial, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

2020 e anul lui Halep!: Cel mai mare site de tenis din lume i-a dedicat un text superb Simonei

In asteptarea French Open 27 septembrie - 11 octombrie), specialistii au concluzionat: Simona e favorita principala, nu doar pe hartie, ci mai ales datorita jocului pe care l-a prestat in acest an, cel mai bun din circuitul feminin.

Cel mai mare gest din istorie, facut la o competitie sportiva

Un moment de referinta in istoria sportului s-a petrecut in acest weekend, in Spania, la triatlonul de la Santander, scrie Digi Sport.

Cel mai mare spital din Baragan va fi modernizat cu 76,6 milioane de lei. Deja a fost semnat contractul

Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia va fi modernizat si dotat cu aparatura performanta, printr-un contract PNDL in valoare de 76,6 milioane de lei.

CEL MAI MARE FURNIZOR DE PLATI ONLINE DIN CHINA Ant Group a primit aprobarea pentru listarea la Shanghai

Ant Group Co. , companie controlata de Jack Ma, fondatorul gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , a obtinut, vineri, aprobarea STAR Market din Shanghai pentru lansarea ofertei publice initiale IPO), dupa care urmeaza sa isi inregistreze listarea la autoritatea de reglementare a pietei de capital din China. Potrivit unor surse citate de presa straina, compania se va prezenta saptamana aceasta si in fata comisiei de listari de la Hong Kong Stock Exchange HKEX).

Ce CV-uri au cei 31 de noi ambasadori. Cel mai mare numar de femei. Varsta sefilor de misiune a scazut cu 10 ani

Din cei 31 de noi ambasadori romani propusi de ministrul de Externe Bogdan Aurescu si agreati de presedintele Klaus Iohannis, nu mai putin de 14 sunt femei, cel mai puternic echilibru de gen pentru diplomatia romaneasca. Noul lot de ambasadori, prezentat in exclusivitate de Adevarul, scade varsta sefilor de misiune cu aproape 10 ani, sustin surse diplomatice. Cei mai multi sunt experti pe zona de reprezentare, cu cateva exceptii politice.

IN PLINA PANDEMIE DE COVID-19 125,2 milioane lei - cheltuielile partidelor si candidatilor in campania pentru alegerile locale

Noua candidati pentru functia de presedinte de consiliu judetean au atins pragul maxim de contributii - 446. 000 lei, fiecare, conform AEP Finantarea campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie o va depasi cu mult pe aceea din anul 2016, chiar daca ne aflam in plina pandemie, conform estimarilor facute de Expert Forum pe baza datelor din raportul de monitorizare a sumelor respective care contine cifrele pe care partidele si candidatii le-au depus la Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )