Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum este sa fii tata la 52 de ani? Stefan Banica Jr a vorbit despre copilul pe care il are cu Lavinia Pirva

Playtech Playtech,
Cum este sa fii tata la 52 de ani? Stefan Banica Jr a vorbit despre copilul pe care il are cu Lavinia Pirva

Stefan Banica Jr este un artist care se bucura de succes, dar o duce foarte bine si pe plan personal. Artistul a vorbit recent despre copilul pe care il are cu Lavinia Pirva, despre care a spus ca este o mare binecuvantare pentru el. Vedeta nu i-a omis nici pe ceilalti doi copii ai sai, . continuă pe Playtech

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Acesta e intregul ADEVAR: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica Jr. si-a serbat ziua de nastere intr-un mod inedit. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Artistul a sarbatorit de curand implinirea a 51 de ani, doar ca.

Stefan Banica Jr. marturii emotionante despre tatal sau: Aveam cinci ani si m-a luat in brate pe scena la Bulandra langa Toma Caragiu si Dem Radulescu

Stefan Banica Jr, invitatul Florentinei Fantanaru la De-a Viata Ascunselea,a povestit incarcat de emotie, retraind un episod cu parintii sai de pe vremea cand avea cinci ani la Teatru.

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

Victorie in instanta pentru Stefan Banica Jr. El a fost dat in judecata de Camelia Constantinescu, mama unuia dintre copiii sai, care voia o pensie alimentara mai mare. Camelia si Stefan au fost.

Anunt SOC despre indragitul artist Stefan BANICA Jr.: Pana la urma, ADEVARUL a iesit la iveala!

2018 s-a dovedit a fi un an extrem de profitabil pentru Stefan Banica Jr. Artistul si-a dublat, practic, castigul din muzica si si-a achitat datorii de peste 350. 000 de lei. Firma sa, Mabel Concert SRL, a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )