Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

B1 B1,
Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza. continuă pe B1

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Mihai Sora, lectia despre extraordinarul sobolan: je suis sobolan

Dupa ce seful PSD a folosit in ultima vreme termenul sobolani pentru a-si eticheta adversarii politici si alti critici, inclusiv din zona societatii civile, filosoful Mihai Sora a postat pe pagina sa de Facebook un text in care subliniaza cateva caracteristici extraordinare ale mamiferului.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

Simona Halep, batjocorita dupa Roland Garros. Cum e infatisata campioana pe coperta revistei Charlie Hebdo

Simona Halep este batjocorita de publicatia franceza Charlie Hebdo, dupa castigarea trofeului de la Roland Garros. Revista a publicat o caricatura, cu textul O romanca a castigat Roland Garros, iar.

Mihai Sora ii da o PALMA lui Liviu Dragnea, dupa fanteziile liderului PSD privind deratizarea: Jesuissobolan

Scriitorul si filozoful Mihai Sora reactioneaza dupa declaratiile din ultima vreme ale liderului PSD, Liviu Dragnea, despre sobolani. Ultima astfel de iesire a avut loc chiar in timpul mitingului de.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbeldon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbledon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbledon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz Romania. in prezent, conduce un model fabulos AMG GT, in valoare de 200. 000 de euro. Modelul pe care il conduce Simona Halep este de culoare galbena.

Ponta a starnit aplauze in plenul Camerei Deputatilor: Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!

Victor Ponta a vorbit miercuri in plenul Camerei Deputatilor si a starnit aplauzele celor prezenti atunci cand a ironizat mesajele transmise de filialele PSD din tara, potrivit carora multimea adunata pe National Arena ar fi huiduit-o pe Simona Halep si nu pe Gabriela Firea. Am sa va explic ce ati votat, pentru ca sunt sigur ca multi dintre colegii mei nu stiu. Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!, a spus Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )