Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum faci cea mai gustoasa ciorba de ciocanele. Secretele preparatului: cat se fierb oasele, cata apa se pune in mancare

Adevărul Adevărul,
Cum faci cea mai gustoasa ciorba de ciocanele. Secretele preparatului: cat se fierb oasele, cata apa se pune in mancare

Gustoasa si usor de preparat, ciorba de ciocanele este inlocuitorul perfect al celei de burta. Satioasa, mancarea munteneasca este gatita frecvent de gospodinele din Baragan. Reteta delicioasei ciorbe de ciocanele o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia). continuă pe Adevărul

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3653 seconds )