Libnet.ro
UNICEF

00:06

BE EU. Cum se formeaza un grup politic in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
BE EU. Cum se formeaza un grup politic in Parlamentul European

Cu rezultatele votului pe masa se formeaza noul Parlament. Dar asta inseamna mai mult decat o simpla impartire in grupuri europarlamentare. Trebuie vazut ce fel de comisii vor prinde europarlamentarii, cum. continuă pe Antena3

Europarlamentar de profesie: cine aspira la al patrulea mandat in Parlamentul European?

Mai multi actuali europarlamentari candideaza, la alegerile din 26 mai, pentru un nou mandat in Parlamentul European. Unii dintre ei vor sa isi continue activitatea inceputa in 2015, precum Maria Grapini sau Siegfried Muresan, in timp ce altii aspira.

[P] VIDEO INTERVIU Adina Valean despre alegeri, politici de mediu si imigranti / Dincolo de un eurosceptic sau un populist, un incompetent in Parlamentul European poate fi la fel de periculos

Adina Valean, europarlamentar si candidat pe lista PNL la alegerile din 26 mai, a discutat intr-un interviu acordat HotNews. ro despre cele mai importante proiecte pe care le-a avut in Parlamentul European, despre planurile pentru urmatorul mandat, despre politicile de mediu de care se declara pasionata, dar si despre problematica imigrantilor si campania din Romania. PPE propune un plan Marshall pentru Africa. De ce nu? [] Pentru ca daca acolo ar exista investitii economice pentru tinerii care sunt principalul motor al acestei migratii ilegale atunci nu ar avea un motiv anume sa plece, a explicat Adina Valean.

BE EU. De cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a ajunge in Parlamentul European

In cazul in care va intrebati de cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a obtine un mandat in Parlamentul European. 000 de voturi, daca vorbim despre un candidat independent,.

BE EU. Ce se va intampla cu locurile din Parlamentul European dupa Brexit

In functie de cat de multi oameni merg la vot si de modul in care voteaza pentru alegerile parlamentare, se distribuie si locurile in Parlamentul European. Sunt 751 de locuri puse la bataie pentru.

Administratia Penitenciarelor: 17.960 dintre detinuti au drept de vot. 15.652 si-au exprimat intentia de a vota la alegerile pentru Parlamentul European

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a anuntat, vineri, ca din totalul detinutilor care se afla in penitenciare 17. 960 au au drept de vot. Dintre acestia, 15. 652 si-au exprimat intentia de a vota la alegerile pentru Parlamentul European si 15. 271 pentru referendum.

Alegeri europarlamentare 2019. Irlandezii si cehii merg astazi la scrutinul pentru Parlamentul European

Alegatorii din Irlanda merg astazi la urne pentru alegerile europarlamentare, dupa o campanie dominata de ingrijorari cu privire la procesul haotic al tarii vecine, Marea Britanie, de iesire din blocul comunitar. Si in Cehia, vineri este prima zi de vot pentru Parlamentul European, partidul prim-ministrului Babis avand cele mai mai sanse, in ciuda protestelor fata de cabinetul sau si a faptului ca este de asteptat ca prezenta sa fie scazuta.

Mitingul Aliantei 2020 USR PLUS, astazi, la Bucuresti. La eveniment participa Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European

Alianta 2020 USR PLUS organizeaza, vineri, 24 mai, cel de-al treilea miting electoral, de la 16. 00, in Parcul Izvor din Bucuresti. Va fi prezent si Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European. Potrivit organizatorilor, cei prezenti vor putea sta pe iarba sau vor putea juca badminton cu candidatii Aliantei.

Alianta 2020 USR PLUS, miting la Bucuresti cu Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European

Alianta 2020 USR PLUS organizeaza, vineri, 24 mai, cel de-al treilea miting electoral, de la 16. 00, in Parcul Izvor din Bucuresti. Va fi prezent si Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European. Potrivit organizatorilor, cei prezenti vor putea sta pe iarba sau vor putea juca badminton cu candidatii Aliantei.

Tariceanu, scenariu NEGRU pentru viitorul ALDE: Ar putea sa dispara din Parlamentul European. Am o stare de disconfort!

Calin Popescu Tariceanu se teme ca grupul liberal ALDE european va disparea din viitorul Parlament European. Tariceanu a declarat, miercuri, ca presedintele Frantei, Emmanuel Macron, vrea desfiintarea.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara: ALDE va disparea din Parlamentul European

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri, la DC News Live, ca din viitorul Parlament European ar putea sa dispara grupul liberal ALDE european. Am o stare de disconfort, va explic: se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )