Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cum a fost depistat in Marea Britanie fostul spion rus pentru a fi lichidat si ce otravuri folosesc serviciile secrete ruse

Adevărul Adevărul,
Cum a fost depistat in Marea Britanie fostul spion rus pentru a fi lichidat si ce otravuri folosesc serviciile secrete ruse

Serviciile secrete de la Moscova ar fi putut depista resedinta din Marea Britanie a fostului colonel GRU Serghei Skripal dupa decesul subit al fiului sau in timpul unei vacante in Rusia, anul trecut, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Cum a fost depistat in Marea Britanie fostul spion rus pentru a fi otravit

Serviciile secrete de la Moscova ar fi putut depista resedinta din Marea Britanie a fostului colonel GRU Serghei Skripal dupa decesul subit al fiului sau in timpul unei vacante in Rusia, anul trecut, relateaza BBC.

VIDEO Cazul fostului spion rus internat in stare critica dupa ce ar fi fost otravit in Marea Britanie: Femeia care era impreuna cu el este fiica sa / Fiul sau a murit anul trecut in Sankt Petersburg

Femeia care a fost otravita alaturi de fostul spion rus Serghei Skripal era fiica acestuia, scrie presa britanica. Cei doi se afla in continuare internati in stare critica, dupa ce au fost gasiti inconstienti pe o banca intr-un centru comercial din Salisbury. Ministrul britanic de Externe Boris Johnson a confirmat marti identitatea fostului spion si a avertizat ca niciun guvern care incearca sa ia o viata pe taram britanic nu va scapa nesanctionat sau nepedepsit, potrivit The Guardian.

Marea Britanie: Un fost spion rus, in stare critica, dupa ce a fost otravit cu o substanta necunoscuta intr-un centru comercial

Un barbat care este in stare critica dupa ce a fost expus la o substanta necunoscuta intr-o zona comerciala din Salisbury, in Marea Britanie, este un fost spion rus, anunta The Telegraph.

Un nou caz Litvinenko? Fost spion rus, in stare grava dupa expunerea la o substanta necunoscuta

Un barbat aflat in stare critica dupa ce a fost expus unei substante necunoscute ar putea fi, potrivit unor surse citate de BBC, un fost spion rus care s-a refugiat in Marea Britanie.

Marea Britanie: Un roman, condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce si-a ucis colega de apartament

Un roman din Marea Britanie, in varsta de 34 de ani, a fost condamnat marti la cel putin 20 de ani de inchisoare dupa ce si-a ucis colega de apartament, tot romanca, in varsta de 36 de ani, intr-un atac s.

Ancheta in Marea Britanie dupa misterioasa presupusa otravire a unui fost spion rus. Barbatul, gasit inconstient langa o femeie

Politia britanica ancheta marti in vederea elucidarii cat mai rapid posibil a circumstantelor misterioasei presupuse otraviri a unui barbat prezentat de presa ca fiind un fost agent rus aflat in serviciul Regatului Unit, spitalizat in stare critica, relateaza AFP.

Marea Britanie: Un fost spion rus, in stare critica, dupa ce a fost otravit intr-un supermarket

Un barbat care se afla in stare critica dupa ce a fost espus la o substanta necunoscuta intr-un supermarket din Salisbury este un cetatean rus condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, anunta.

Fost spion rus, in stare grava dupa ce a fost expus unei substante necunoscute

Serghei Skripal, un rus in varsta de 66 de ani, condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, este in stare grava dupa ce a fost expus la o substanta necunoscuta. Cazul aminteste de cel al lui.

UPDATE Un nou caz Litvinenko? Fost spion rus, in stare grava dupa expunerea la o substanta necunoscuta

Un barbat de nationalitate rusa, condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, este in stare grava dupa expunerea, in Wiltshire, la o substanta necunoscuta, transmite BBC. Cazul duce cu gandul la cel al fostului spion FSB Aleksandr Litvinenko, otravit la Londra in urma cu 12 ani.

UPDATE VIDEO Un nou caz Litvinenko? Fost spion rus, in stare grava dupa expunerea la o substanta necunoscuta

Un barbat de nationalitate rusa, condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, este in stare grava dupa expunerea, in Wiltshire, la o substanta necunoscuta, transmite BBC. Cazul duce cu gandul la cel al fostului spion FSB Aleksandr Litvinenko, otravit la Londra in urma cu 12 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )