Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum au fost jigniti romanii cinstiti de Ziua Nationala

Adevărul Adevărul,
Cum au fost jigniti romanii cinstiti de Ziua Nationala

Cu doua lucruri neplacute s-au confruntat romanii de Ziua Nationala. Primul a fost inoportuna, deplasata, jignitoarea prezenta a d-lui Adrian Nastase la receptia oficiala oferita la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, cel de-al doilea mesajul lacrimogen, auto-compatimitor, ofensator la adresa ideii insasi de patriotism postat pe o retea sociala de puscariasul Liviu Nicolae Dragnea. continuă pe Adevărul

Romanii care de Ziua Nationala au plantat copaci. Ne-am propus sa impadurim doua hectare pana da inghetul

Intr-un oras de provincie, mai multi cetateni au ales sa sarbatoreasca Ziua Nationala facand un gest care arata cu adevarat cat de mult isi pretuiesc localitatea.

FOTO VIDEO Sarbatoare in centrul Focsaniului. Cum a fost la parada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita la Focsani de cateva mii de focsaneni, care au profitat de soarele de afara si au venit cu mic, cu mare, sa cinsteasca cea mai importanta zi a romanilor.

Afacerea care a mers foarte bine de 1 Decembrie. Stocurile au fost sub cerere pentru Ziua Nationala

Comerciantii au fost luati prin surprindere ca lumea a fost deosebit de intersata de steagurile tricolore, fie ca a fost vorba de cele mici sau mai mari.

Ziua Nationala, sarbatorita cu fast in toata tara! Cum s-au bucurat romanii in Timisoara, Sibiu, Iasi, Craiova sau Buftea (VIDEO)

Ziua Nationala a fost sarbatorita cu fast in toata tara. Zeci de mii de romani au urmarit cu emotie si entuziasm paradele organizate in marile orase, informeaza B1 TV. inarmati cu stegulete si.

VIDEO Cantecul care a adus romanii din diaspora la vot, interpretat la Slatina de Ziua Nationala. Soldatii americani s-au fotografiat cu sute de localnici

Momente inedite la Slatina, unde a rasunat cantecul Acasa-i Romania, insa n-a reusit sa dezmorteasca vechile rivalitati intre taberele politice. Soldatii americani s-au fotografiat cu sute de slatineni, de Ziua Nationala a Romaniei.

Cand era sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Nicolae Ceausescu

23 august este o zi de referinta in istorie, sarbatorita drept Zi Nationala in comunism, pe care romanii si regimul o sarbatoreau cu mult fast. Astazi sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei pe 1 decembrie. Cum se sarbatorea Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Ceausescu in 1944, Romania a intors armele si s-a alaturat Natiunilor .

Nadia Comaneci, mesaj pentru romani, de Ziua Nationala (VIDEO)

Urari pentru romani de Ziua Nationala au venit si de la Nadia Comaneci. Fosta mare gimnasta a vrut sa fie alaturi de romanii din tara, de Ziua Nationala, asa ca le-a transmis un mesaj pe.

Albania, surpriza emotionanta de Ziua Nationala a Romaniei - FOTO

Albania a transmis un mesaj emotionant de Ziua Nationala a Romaniei. Pe o plasma imensa a aparut un mesaj de multumire pentru romanii care au ajutat autoritatile albaneze in urma cutremurlui devastator, in.

Cine este Emil Veteleanu, veteranul de razboi care a fost ignorat la festivitatile de Ziua Nationala. Moment jenant cu batranul de 101 ani

Un veteran de razboi a fost ignorat de delegatia PNL care a participat la ceremonia organizata la Ramnicu Valcea de Ziua Nationala a Romaniei. Este vorba despre Emil Veteleanu 101 ani), care a participat la batalia de la Oarba de Mures cea mai sangeroasa din cate au existat pe teritoriul Romaniei in Al Doilea Razboi .

ZIUA ROMANIEI. Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca: Pretuim Ziua Nationala ca pe un simbol sfant

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, afirma, intr-un mesaj transmis, duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, ca Armata a fost unul dintre pilonii pe care s-a construit edificiul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )