Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cum a fugit in Germania unul dintre cei mai buni tintasi din Romania: Am zis: copiii mei sa nu manance oase, ci sa traiasca in mod onorabil si omenesc

Adevărul Adevărul,
Cum a fugit in Germania unul dintre cei mai buni tintasi din Romania: Am zis: copiii mei sa nu manance oase, ci sa traiasca in mod onorabil si omenesc

Timisoreanul Adalbert Oster, de mai multe ori campion national la tir cu talere si reprezentant al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976, povesteste cum a reusit sa emigreze in urma cu aproape 40 de ani in Germania si cum a ridicat de la zero o echipa de tir in tara adoptiva. continuă pe Adevărul

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

SURPRIZA LA EXATLON! Doi dintre cei mai iubiti concurenti revin in competitie

Surpriza de proportii pentru fanii Exatlon. Doi dintre cei mai iubiti concurenti din editia trecuta revin in competitie. Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat. Giani Kirita si Ionut Sugacevshi vor.

Patru oameni au vazut-o pe Elodia. Marturia care a pus pe jar anchetatorii intr-unul dintre cele mai grele cazuri de crima din Romania

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a starnit numeroase controverse mai mult de sapte ani. Anchetatorii au avut un dosar extrem de dificil care s-a finalizat pana la urma cu condamnarea lui Cristian.

O noua promotie la Scoala de Vara de la ArcelorMittal Galati. Managerul companiei: Suntem gata sa ii primim pe cei mai buni in echipele noastre!

65 de studenti au absolvit cursurile celei de-a saptea editii Scolii de Vara a ArcelorMittal Galati si au prezentat temele de cercetare la care au lucrat, timp de 10 saptamani, alaturi de mentorii lor, in combinat siderurgic.

Odihneste-te-n pace! imi pare rau ca n-am petrecut mai mult timp impreuna. Mesaj plin de durere, transmis in showbiz

Doliu in showbiz. Unul dintre cei mai apreciati DJ s-a stins din viata, in urma cu cateva ore, lasand un gol imens in sufletul celor care l-au cunoscut si i-au apreciat activitatea. Citeste continuarea.

Cum spun romanii ca isi pastreaza mintea sanatoasa: cei mai multi citesc carti, in defavoarea filmelor si serialelor

Nu mai putin de 90% din romani considera ca sanatatea mentala este la fel de importanta ca si cea fizica, arata un studiu recent, derulat de Medlife. Concret, cei mai multi dintre concetatenii romani 39%) afirma ca cititul cartilor este principalul mod prin care au grija de sanatatea lor psihica, la mica distanta 36%) urmand practicarea sportului si odihna prin somn 15%).

Referendum 2018. Peste 120.000 de romni au votat n strainatate la referendumul pentru familie. n ce tari au mers cei mai multi la urne

Peste 120. 000 de romani aflati in afara tarii si-au exprimat optiunea la referendumul pentru modificarea definitiei familiei in Constitutie. Potrivit datelor anuntate duminica seara de Biroul Electoral Central BEC), pana la ora 21. 00, ora Romaniei la inchiderea urnelor in tara), in strainatate au votat in total 121. 118 de alegatori, peste 50% dintre ei numai in Italia, Spania si Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )