Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum justifica sefii Politiei intalnirea cu liderii clanului Duduianu, in miez de noapte, la biserica. Episodul II

Adevărul Adevărul,
Cum justifica sefii Politiei intalnirea cu liderii clanului Duduianu, in miez de noapte, la biserica. Episodul II

Politia Romana revine cu noi explicatii despre intalnirea pe care au avut-o mai multi lideri ai Politiei cu liderii clanului Duduianu, noaptea, intr-o biserica din Sectorul 5. continuă pe Adevărul

Cea mai proasta idee pe care a avut-o cineva vreodata. Replica politistilor dupa explicatiile sefilor privind intalnirea cu liderii clanului Duduianu

Reprezentantii polistitilor au venit cu o replica pentru sefii lor dupa publicarea comunicatului in care fusese explicata necesitatea intalnirii intre capii Politiei Romane si lideri din clanul Duduianu intr-o biserica.

La trei saptamani de la intalnirea sefului Politiei Romane cu lideri ai clanului Duduianu, IGPR vine cu clarificari - de ce s-au intalnit noaptea si de ce discutiile nu au fost la politie, ci pe strada

Politia Romana a transmis, sambata, mai multe clarificari in scandalul generat de intalnirea sefului IGPR, Liviu Vasilescu, cu membri ai clanului Duduianu, in noaptea de 8 spre 9 august, inainte de inmormantarea fostului lider al gruparii. Politia sustine ca intalnirea a avut loc noaptea pentru ca a fost un element surpriza. Cat despre locul desfasurarii, pe strada, in cartierul Rahova, IGPR afirma ca membrii familiei lui Emi Pian nu au fost chemati la discutii in sediul Politiei pentru ca s-ar fi creat un dezavantaj tactic, acestia putand refuza sa se prezinte.

Seful Politiei Romane confirma ca s-a intalnit cu membri ai clanului Duduianu, noaptea: Am facut un demers absolut legal, ca sa rezolvam lucrurile Primele arme pe care le folosim sunt dialogul si convingerea, nu direct pistolul

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a confirmat joi intalnirea pe care a avut-o cu membri ai clanului Duduianu, inainte de inmormantarea fostului lider al gruparii. El a sustinut ca a fost o actiune oficiala a Politiei Romane si cea mai eficienta actiune legala, pentru a preveni producerea unor incidente violente si raspandirea infectiei cu coronavirus: Primele arme pe care le folosim sunt prevenirea, dialogul, convingerea, nu direct pistolul.

Iohannis, despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu: E nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intrebat despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu si despre imaginile aparute in acest sens in spatiul public, ca este nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne.

Seful Politiei, decizie ferma dupa intalnirea cu interlopii Duduianu. Ce spune despre demisia sa din conducere

In urma revoltarii cetatenilor cu privire la intalnirea Sefului Politiei Romane cu unul dintre membrii clanului Duduianu, Inspectoratul General al Politiei Romane a facut anuntul! Ce spune despre demisia sa din conducere?! Va demisiona sau nu seful Politiei Romane? Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre .

Politia Romana rupe tacerea dupa intalnirea cu clanul Duduianu. Cum se scuza, de fapt, si ce se intampla cu demisia sefului

Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre membrii clanului Duduianu, romanii au cerut demisia politistilor implicati in caz. in consecinta, Politia rupe tacerea si explica ce s-a intamplat, de fapt. Ce scuza are Politia Romana pentru intalnirea cu clanul Duduianu La priveghiul lui Emi Pian au .

Exclusiv. Filmul intalnirii Clanului Duduianu cu seful Politiei. Imagini-explozive!

Dupa ce Antena 3 a difuzat in premiera nationala imaginile cu intalnirile dintre capii politiei si clanurile de interlopi, avem noi dezvaluiri-bomba. Cine a planificat intalnirea secreta? Ce s-a discutat, negociat, ce s-a dat la schimb? Radu Tudor a prezentat, joi, la Punctul de intalnire, filmul complet al Operatiunii Pian.

Imaginile publicate de Adevarul, confirmate. Cum s-a desfasurat intalnirea dintre sefii Politiei si Clanul Duduianu

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, s-a implicat personal in coordonarea operatiunii de supraveghere a inmormantarii lui Florin Mototolea, Emi Pian, intr-un context tensionat de faptul ca liderul Duduianilor tocmai fusese injunghiat, au declarat pentru Adevarul surse din Politie, care au dat detalii despre operatiune: locul ales, in timpul noptii, precum si prezenta sefului Politiei au avut rolul de a produce un efect de surpriza.

Explicatii dupa despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi. Bogdan Despescu: Nu fugim de responsabilitate. Politia Romana nu a negociat siguranta cetatenilor cu nicio persoana Liviu Vasilescu: Am facut un demers absolut legal (VIDEO)

Reprezentantii Politiei Romane au sustinut, joi o declaratie de presa. Secretarul de stat din MAI Bogdan Despescusi seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, au facut precizaridupa aparitia.

Explicatii despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi. Bogdan Despescu: Nu fugim de responsabilitate. Politia Romana nu a negociat siguranta cetatenilor cu nicio persoana Liviu Vasilescu: Am facut un demers absolut legal (VIDEO)

Reprezentantii Politiei Romane au sustinut, joi o declaratie de presa. Secretarul de stat din MAI Bogdan Despescusi seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, au facut precizaridupa aparitia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )