Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum justifica Trump folosirea expresiei misiune indeplinita, prin care a salutat atacurile contra regimului sirian

Adevărul Adevărul,
Cum justifica Trump folosirea expresiei misiune indeplinita, prin care a salutat atacurile contra regimului sirian

Donald Trump a justificat de ce a ales expresia misiune indeplinita pentru a saluta atacurile contra regimului sirian, o formula care a capatat anumite conotatii dupa ce predecesorul sau republican George W. Bush a auntat prin ea prematur sfarsitul Razboiului din Irak, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Trump justifica folosirea expresiei misiune indeplinita prin care a salutat atacurile contra regimului sirian

Donald Trump a justificat alegerea expresiei misiune indeplinita pentru a saluta atacurile contra regimului sirian, o formula care a capatat anumite conotatii dupa ce predecesorul sau republican, George W. Bush, a auntat prin ea, premature, sfarsitul Razboiului din Irak, relateaza AFP.

Misiune indeplinita?

Sa fi fost operatiunea Hamilton, asa cum pare sa fi fost numele de cod al actiunii militare comune a SUA, Frantei si Marii Britanii, o misiune indeplinita? Mission Accomplished!, asa aprecia intr-un tweet presedintele SUA, Donald Trump, rezultatul atacului aerian conjugat americano-franco-britanic din dimineata zilei de 14 aprilie asupra a trei obiective din Damasc si la Homs, in centrul Siriei.

Donald Trump, dupa bombardarea Siriei: Misiune indeplinita. O lovitura perfect executata

Presedintele american Donald Trump a salutat sambata o lovitura perfect executata si a multumit aliatilor francez si britanic pentru misiunea indeplinita in Siria, transmit Reuters, dpa si.

Donald Trump, dupa atacul din Siria: Misiune indeplinita!

Presedintele american Donald Trump a salutat atacul de peste noapte asupra Siriei si a sustinut ca a fost executat perfect, scrie The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )