Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cum a justificat Donald Trump continutul declaratiei comune semnate la summitul cu liderul nord-coreean

Adevărul Adevărul,
Cum a justificat Donald Trump continutul declaratiei comune semnate la summitul cu liderul nord-coreean

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, care a avut loc marti la Singapore a fost catalogata drept un moment istoric, insa analistii sunt in continuare sceptici cu privire la consecintele summitului, mai ales in ceea ce priveste denuclearizarea Coreei de Nord. continuă pe Adevărul

Summit istoric Donald Trump - Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un au programata astazi, in Singapore, o intalnire la nivel inalt, cei doi oficiali avand in plan sa discute, in principal, despre denuclearizarea peninsulei coreene si mecanismele de mentinere a pacii. Reuniunea este planificata sa aiba loc la hotelul Capella din insula Sentosa. Ambii presedinti au sosit in Singapore duminica. Ieri, presa de stat nord-coreeana a anuntat ca Phenianul vrea sa stabileasca o noua relatie cu SUA, manifestand astfel o schimbare majora de ton dupa ani de animozitati. Si Donald Trump si-a exprimat optimismul in asteptarea acestui moment considerat istoric. Trump spera ca primul summit SUA-Coreea de Nord va declansa un proces de pace care va culmina cu renuntarea Phenianului la inarmarea nucleara.

Kim Kardashian l-a convins pe Donald Trump sa elibereze o femeie din inchisoare!

Kim Kardashian si-a gasit menirea. Principala ei preocupare acum este reforma in inchisori, iar vedeta lupta pentru ca femeile care sunt inchise pe nedrept sa fie eliberate din inchisoare. Un prim pas a fost facut, iar Alice Johnson a fost eliberata de Presedintele Trump dupa mai bine de doua decade petrecute in spatele gratiilor.

Ce a insemnat intalnirea secolului intre Donald Trump si Kim Jong-un

Donald Trump, presedintele Americii, si Kim Jong-un, dictatorul din Coreea de Nord, s-au intalnit. E un moment istoric pe care trebuie sa-l intelegem intr-un context mai mare. Trump si Jong-un au dat mana pentru prima oara intr-o intalnire istorica dintre un presedinte american si un lider de la Phenian. Cei doi s-au intalnit la Hotelul [].

DONALD TRUMP se dezlantuie si ameninta aliatii din NATO: Vine schimbarea!

Presedintele american Donald Trump a acuzat luni partenerii occidentali ai Statelor Unite de practici comerciale incorecte in urma esecului summitului G7 din Canada. Comertul corect trebuie numit acum comert.

Donald Trump, NOMINALIZAT la premiul Nobel pentru Pace. Ce i-a facut pe deputati sa-l propuna

Deputatii norvegieni Per-Willy Amundsen si Christian Tybring-Gjedde l-au nominalizat pe Donald Trump la premiul Nobel pentru Pace pentru munca depusa pentru a ajunge la un acord de denuclearizare cu liderul.

Donald Trump: Nu mai exista amenintarea nucleara a Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors la Washington miercuri, a declarat ca nu mai exista o amenintare nucleara nord-coreeana, relateaza AFP. Avionul prezidentialAir Force One a.

Replica lui Donald Trump pentru Robert de Niro, dupa ce actorul l-a injurat in direct la TV: O persoana cu un IQ foarte mic VIDEO

Donald Trump i-a raspuns pe Twitter lui Robert de Niro 74 de ani), dupa afirmatiile jignitoare ale actorului de la gala premiilor Tony.

Donald Trump, REACTIE incendiara dupa ce Robert de Niro l-a injurat in direct la TV

Donald Trump a reactdionat pe Twitter dupa jignirile adresate de actorul Robert de Niro la gala premiilor Tony. Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri in cap in film de.

Anuntul facut de presa nord-coreeana dupa intalnirea lui Kim Jong-un cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump, in cadrul intalnirii lor din Singapore, sa efectueze o vizita la Phenian, iar el a acceptat la randul sau invitatia de a merge.

Donald Trump, raspuns dur dupa afirmatiile actorului Robert de Niro: A primit prea multe lovituri in cap de la boxeri, in filme

Presedintele Donald Trump nu a lasat fara replica declaratiile de-a dreptul jignitoare ale lui Robert de Niro la adresa sa. Duminica, la o ceremonie de premiere, actorul a rostit, pur si simplu, o insulta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )