Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum lauda Ludovic Orban doi primari trecuti de la PSD la PNL: Este literalmente o revolutie

Antena3 Antena3,
Cum lauda Ludovic Orban doi primari trecuti de la PSD la PNL: Este literalmente o revolutie

Ludovic Orban a laudat la scena deschisa doi primari PSD trecuti la PNL. Este vorba despre Cristian Matei, de la Turda judetul Cluj) si de Costan Morar, de la Dej. Declaratia liderului liberal vine in contextul in care numerosi primari social-democrati au trecut la PNL. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Cine s-a saturat de PSD trebuie sa voteze cu Nicusor Dan. Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio sansa inseamna un vot pentru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis luni seara bucurestenilor ca daca doresc sa scape de administratia PSD din Capitala trebuie sa il voteze pe Nicusor Dan pentru functia de primar general.

Reactia lui Ludovic Orban, intrebat despre o eventuala cooptare la guvernare a UDMR, in conditiile in care Uniunea voteaza in Parlament initiativele populiste ale PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare regretabila decizia UDMR de a vota initiativele populiste ale PSD din Parlament, dupa ce, saptamana trecuta, alesii Uniunii au fost de partea liberalilor si au li.

Ludovic Orban: PSD e inamicul public numarul 1 al Romaniei. Social-democratii sunt niste criminali economici care indreapta tara spre incapacitate de plata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni duri votul de marti din Parlament. Seful Guvernul a sustinut ca iresponsabilitatea PSD de a vota cresterea pensiilor cu 40%, dar si alte cheltuieli risca sa arunce.

Ludovic Orban: Prin aceasta modificare a rectificarii, PSD a transmis ca vrea sa nu se mai poata plati salariile si pensiile. Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat PSD, luni, pentru modificarile propuse cu privire la rectificarea bugetara si a amintit ca restul fomatiunilor politice nu au fost prezente la aceasta masacrare a bugetului.

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu avem niciun motiv, dimpotriva, obiectivul nostru constant a fost revenirea la normalitate. Este o tema de campanie, inventata de PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu se pune problema revenirii la starea de urgenta in contextul evolutiei epidemiei de coronavirus, precizand ca la nivelul institutiilor care se ocupa de.

Ludovic Orban: Urmare votului de Parlament, Romania sufera deja

Ludovic Orban critica virulent decizia Parlamentului, controlat de PSD, de a majora imediat pensiile.

UDMR, lovitura devastatoare pentru PNL. Reactia lui Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept regretabil faptul ca UDMR a votat, marti, alaturi de PSD proiectul privind rectificarea bugetara. L iderul liberalilor indicase UDMR ca posibil partener de guvernare dupa alegerile parlamentare,alaturi de PMP si USR-PLUS.

Ludovic Orban: Nu ne dorim cresterea niciunei taxe si a niciunui impozit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul nu isi doreste sa majoreze taxele si impozitele. in acest context, prim-ministrul a amintit deciziile cu impact economic luate recent la initiativa PSD,.

Orban, despre rectificarea bugetara: PSD este inamicul public numarul 1 al Romaniei si al ecomomiei romanesti

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, dupa ce Parlamentul a adoptat rectificarea bugetara cu amendamente, ca iresponsabilitatea PSD risca sa arunce Romania intr-o criza economica pe care abia ce am depasit-o.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )