Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum se masoara vinovatia dupa un accident rutier mortal. Studiu de caz: soferul si pietonul, vinovati fiecare in procent de 50 la suta

Adevărul Adevărul,
Cum se masoara vinovatia dupa un accident rutier mortal. Studiu de caz: soferul si pietonul, vinovati fiecare in procent de 50 la suta

Judecatoria Alba Iulia a condamnat un sofer la inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Instanta a considerat ca atat soferul, cat si victima sunt vinovati in aceeasi masura de producerea accidentului. continuă pe Adevărul

Un celebru inginer italian, ucis intr-un accident rutier provocat de un roman

Un cunoscut inginer italian in varsta de 91 de ani a murit miercuri intr-un accident rutier in regiunea Calabria, dupa ce masina in care se afla impreuna cu fiica si fiul sau s-a ciocnit frontal cu un.

Printul Philip, n vrsta de 97 de ani, vazut la volan la doua zile dupa accidentul rutier n care a fost implicat

Printul consort Philip, n varsta de 97 de ani, a fost vazut conducand un nou Land Rover, la doua zile dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in apropiere de domeniul regal Sandringham, in estul Angliei, scrie BBC.

GRAV ACCIDENT RUTIER! Fanii sunt SOCATI: Din pacate, este vorba chiar de Dani Mocanu... Detalii de ultim moment despre starea manelistului (FOTO, VIDEO)

Manelistul Dani Mocanu trece prin clipe grele. Fratele manelistului, Romario, a fost implicat intr-un grav accident rutier, in apropiere de Campulung. Toti cei 3 pasageri care se aflau in masina au fost.

Accident rutier cu mai multe victime in care este implicat un alt MICROBUZ

Opt persoane au fost ranite in urma unui accident rutier ce a avut loc joi dimineata, la intrarea in Turnu-Magurele, anunta News. ro, citand Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU). in accidentul.

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, in localitatea Vadu Pasii din judetul Buzau, un batran, in varsta de 70 de ani, stingandu-se din viata in urma impactului. Mai precis, un.

Panica la Palatul Buckingham. Printul Philip al Marii Britanii a fost implicat intr-un accident rutier. Care e starea lui

Ducele de Edinburgh a fost implicat joi intr-un accident rutier, in apropiere de Sandringham, resedinta reginei Elizabeth a II-a in Norfolk, a anuntat Palatul Buckingham, insa printul Philip, in varsta de 97.

Printul Filip, n vrsta de 97 de ani, scapa nevatamat n urma unui accident rutier

Printul Filip, sotul Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, a fost implicat joi intr-un accident rutier in apropiere de domeniul regal Sandringham, in estul Angliei, dar a scapat nevatamat, a anuntat Palatul Buckingham, relateaza Reuters.

Printul Philip, sotul reginei Marii Britanii, implicat intr-un accident rutier. Care este starea sa FOTO

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost implicat intr-un accident rutier, transmite BBC care citeaza Palatul Buckingham.

GRAV accident rutier in Mehedinti! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 49 de ani, a fost acrosat mortal, miercuri seara, pe DN 67, pe raza localitatii Halanga, Mehedinti, de un conducator auto. Accidentul a avut loc in jurul orei 18:30. Un.

Un primar din Tulcea a fost gravranit, in urma unui accident rutier

Primarul comunei tulcene Turcoaia, Stelian Balan, a fost ranit grav, miercuri, dupa ce a intrat cu masina intr-un pom de pe marginea drumului, fiind necesara interventia pompierilor pentru descarcerare. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )