Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a pierdut Niculae Badalau, numarul 2 in PSD, sefia Curtii de Conturi

România Liberă România Liberă,
Cum a pierdut Niculae Badalau, numarul 2 in PSD, sefia Curtii de Conturi

Presedintele Curtii de Conturi a Romaniei, Nicolae Vacaroiu, va fi inlocuit din functie cu Mihai Busuioc, actualul secretar general al Guvernului. in functia de vicepresedinte va fi numit profesorul universitar Nicu Marcu. continuă pe România Liberă

Candidatii pentru sefia Curtii de Conturi, audiati marti in Parlament

Comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului ii audiaza marti, incepand cu ora 13:00, pe candidatii pentru sefia Curtii de Conturi, urmand ca miercuri plenul reunit al Parlamentului sa voteze noua conducere a institutiei.

Candidatii pentru sefia Curtii de Conturi, audiati marti in Parlament

Comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului ii audiaza marti, incepand cu ora 13:00, pe candidatii pentru sefia Curtii de Conturi, urmand ca miercuri plenul reunit al P.

Numarul 2 din PSD anunta decizia finala: Va exista o remaniere!

Va exista o remaniere guvernamentala, a anuntat Niculae Badalau, numarul 2 in PSD, dupa o discutie a liderilor partidului la sediul din Kiseleff. Presedintele executiv al PSD a amintit ca la.

Liviu Dragnea isi pune un om de incredere la sefia Curtii de Conturi. Cine este Mihai Busuioc, cel avizat in secret sa preia instutia

Fiti linistiti, PSD vegheaza! Mai ales dupa ce Liviu Dragnea a reusit sa-si impuna omul pentru postul de presedinte al Curtii de Conturi. Vorbim despre Mihai Busuioc, secretarul general al Guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )