Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum plimba autoritatile din Braila un document de saptamani intregi si intarzie proiectul noului pod peste Dunare

Antena3 Antena3,
Cum plimba autoritatile din Braila un document de saptamani intregi si intarzie proiectul noului pod peste Dunare

In Romania, termenele de finalizare ale proiectelor importante sunt trecute in caietele de sarcina doar pentru a fi incalcate. De la metroul din Drumul Taberei, la autostrazi, iar mai nou, la podul care se construieste peste Dunare, intre Braila si Tulcea. continuă pe Antena3

Copila de 12 ani disparuta de acasa. Politistii din Braila sunt in alerta si cer ajutorul populatiei!

O copila de 12 ani a disparut de acasa, de la locuinta sa din Braila. Mama fetei a anuntat disparitia acesteia. Fata se numeste Mircea Alexandra-Maria, are 12 ani, iar ultima data cand a fost vazuta purta un tricou gri si blugi albastri.

Un batran din Braila si-a omorat ginerele cu sange rece: N-am niciun regret. Cand o batea pe fata mea, lui ii parea rau?

O crima cu sange rece a infiorat judetul Braila. Un barbat de 76 de ani a fost trimis in judecata pentru omor calificat prin cruzimi dupa ce si-a ucis fostul ginere. I-am taiat gatul cu un cutit, i-am dat foc si m-am culcat. N-am niciun regret. Cand o batea pe fata mea, lui ii parea rau?.

Autoritatile din Tokyo platesc cluburile si barurile sa ramana inchise, de frica coronavirusului

Autoritatile japoneze sunt pe cale sa ia masuri extreme pentru blocarea raspandirii noului coronavirus. Cluburile de noapte si barurile din Tokyo vor primi aproape 5. 000 de dolari pentru a ramane inchise, in.

Autoritatile din Grecia au deschis in Creta trei hoteluri speciale pentru COVID-19

Autoritatile elene din Creta au pus la dispozitia turistilor testati pozitiv cu SARS-CoV-2 trei unitati de cazare, una in Chania si doua in Heraklion, a declarat, joi, Emmanuel Volikakis, seful.

Patru romani ar fi obtinut circa 1,6 milioane de euro dupa ce au postat anunturi false pe diferite site-uri Ordinul de ancheta, emis de autoritatile din Italia

Politia Romana anunta destructurarea unei grupari formate din patru romani care in perioada ianuarie 2018 - aprilie 2019 ar fi comis fraude informatice prin intermediul mai multor platforme online, prin postarea de oferte false. Ei ar fi creat astfel un prejudiciu de aproximativ 1,6 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )