Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum poti fi amendat pentru ca nu ai rovinieta la o masina care nu iti mai apartine. Cazul unei femei care a obtinut anularea amenzii in instanta

Adevărul Adevărul,
Cum poti fi amendat pentru ca nu ai rovinieta la o masina care nu iti mai apartine. Cazul unei femei care a obtinut anularea amenzii in instanta

Tribunalul Timis a emis recent sentinta finala intr-un dosar in care o femeie din Timis a contestat o amenda primita pentru ca nu detine rovinieta la masina surprinsa in trafic. in instanta, femeia a demonstrat ca masina pentru ca i-a fost aplicata amenda fiind vanduta cu patru ani inainte. continuă pe Adevărul

Atentie la fructele din comert! Etichetele care iti arata ca nu trebuie sa le cumperi

Cand te duci la supermarket sa-ti iei fructe vezi lipite pe unele dinte ele si acele mici etichete, dar le ignori, pentru ca le poti da cu usurinta la o parte acasa. Aceste etichete contin uneori si.

Un clujean a fost amendat pentru ca a convocat un protest pe Facebook

Cornel Vilcu a fost amendat de Jandarmerie cu 1. 200 de lei, dupa ce a postat pe Facebook un mesaj in care si-a indemnat cunostintele sa mearga la protestul ce s-a desfasurat pe 21 octombrie, in Piata Unirii.

3 gadgeturi eficiente care iti dau libertate de miscare la birou

Te concentrezi mai bine daca te plimbi prin birou iar cand raspunzi la telefon te ridici aproape din reflex de pe scaun? Explicatia din spatele acestui comportament se pare ca este o reactie inconstienta la lipsa feedbackului vizual pe care l-am primi.

Personalitati premiate pentru excelenta. Nume care au dus Romania pe culmile succesului

Personalitati din sport, televiziune, muzica sau moda au urcat pe scena Galei de Performanta si Excelenta 2018. in cadrul evenimentului, aflat la cea de-a opta editie, au fost premiate nume care au dus.

Pentru toti MINCINOSII care spun ca nu s-a construit nimic. Olguta Vasilescu a prezentat lista cu scoli si gradinite modernizate sau construite, numai ca documentul arata ZERO proiecte finalizate (FOTO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, le-a batut obrazul celor care sustin ca in Romania nu s-au construit decat doua scoli in ultimii doi ani, de cand PSD a revenit la guvernare. Vasilescu le-a transmis.

Liviu Dragnea: Va veni momentul ca Iohannis sa dea explicatii pentru infractiunile pe care le-a savarsit

Liviu Dragnea a declarat ca va veni momentul cand presedintele Iohannis va trebui sa dea explicatii pentru infractiunile pe care le-a comis. Vreau sa spun cateva lucruri despre unele evenimente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )