Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum au reactionat presa din Romania si cea internationala dupa esecul Simonei Halep in fata lui Barty Ashleigh

Adevărul Adevărul,
Cum au reactionat presa din Romania si cea internationala dupa esecul Simonei Halep in fata lui Barty Ashleigh

Liderul mondial in clasamentul WTA, Simona Halep, a fost invinsa de australianca Ashleigh Barty, cu 6-4, 6-4, miercuri, in primul sau meci din 2019, in optimile turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de dolari. continuă pe Adevărul

Doliu in presa din Romania. Un cunoscut jurnalist a incetat din viata

A fost unul dintre creatorii presei din Valcea, unul dintre cei mai talentati, dedicati meseriei si de substanta jurnalisti valceni. Gazetar de prestigiu, Petre Tanasoaica a ars pentru ziarul si crezurile.

Orasul din Romania cu cea mai buna calitate a vietii in 2019

Desi se pozitioneaza abia aproape de jumatatea clasamentului mondial, Cluj-Napoca surclaseaza alte trei orase din Romania, intre care si capitala: Timisoara 126), Iasi 143) si Bucuresti 168). Peste.

Transportatorii rutieri din Romania vor participa pe 10 ianuarie la protestul organizat la Bruxelles, in fata Parlamentului European

Transportatorii rutieri din Romania participa alaturi de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) la protestul organizat la Bruxelles pe 10 ianuarie, in fata Parlamentului European Piata Luxembourg, intre orele 08:00.

Liviu Dragnea a plecat din Romania cu un avion privat: Unde isi petrece vacanta liderul PSD. Cum a mintit Codrin Stefanescu

Liviu Dragnea isi petrece vacanta de iarna departe de tara, desi Codrin Stefanescu, colegul sau de partid, a dat asigurari ca liderul PSD nu va pleca din Romania in aceasta perioada. Potrivit.

Bancul deocheat cu Petru Groza si Stalin pentru care un maghiar din Romania a ajuns in beciul Securitatii

Bancurile politice din Romania anilor 1950 le puteau aduce ani de inchisoare celor care le indrazneau sa le rosteasca, chiar si la betie. A fost cazul unui maghiar din Hunedoara, care a vrut sa isi distreze pr.

O mare companie de curierat dispare din Romania

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea uneia dintre cele mai mari firme de curierat din Romania de catre o filiala infiintata anul trecut de catre Grupul Mid Europa. Tranzactia la care se refera.

Orasul-surpriza din Romania in care a fost cel mai frig noaptea trecuta

Sibiul a fost locul unde a fost cel mai frig din Romania, in noaptea de luni spre marti inregistrandu-se minus 22,9 grade Celsius, la statia meteo de langa Aeroportul International din municipiu, a declarat.

Lidl deschide al cincilea depozit din Romania. Ce salarii ofera

Lidl deschide la inceputul anului 2019 al cincilea depozit din Romania, in localitatea Cordun, judetul Neamt. Salariile pentru cele 139 de joburi create sunt cuprinse intre 3. 050 de lei brut si 3. 480 de lei brut.

Locul din Romania in care zapada masoara doi metri! Avertisment pentru turisti

Cel mai mare strat de zapada de la o statie meteo din Romania este cel masurat luni, la Balea Lac, in judetul Sibiu, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit Centrului Meteorologic.

Guvernul a deschis la Trezorerie conturi speciale de economii pentru toti minorii din Romania

Toti minorii din Romania au, de la inceputul anului, conturi speciale la Trezorerie. Prin acest program, Guvernul a deschis un cont la Trezoreria Statului numit Contul individual de economii Junior Centenar,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )