Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum a reusit Romania sa piarda cateva miliarde de lei din prostie

Playtech Playtech,
Cum a reusit Romania sa piarda cateva miliarde de lei din prostie

Pe principiul cine sapa gropa altuia, cade singur ea, deciziile Guvernului Dancila au inceput sa se intoarca impotriva lor. Studiile si analizele arata ca statul pierde miliarde de lei in urma deciziilor luate. in urma taxei pe lacamoie, pe care Guvernul a impus-obancilor si noile impozite pentru firmele din energie si comunicatii, banii nu vor mai [] . continuă pe Playtech

Consiliul Fiscal: Bugetul de stat a fost afectat negativ cu 1,5-2 miliarde lei, din cauza reducerii numarului firmelor platitoare de impozit pe profit

Numarul firmelor platitoare de impozit pe profit s-a redus considerabil in ultimii 4 ani, iar incasarile bugetare au fost afectate negativ cu sume de ordinul a 1,5-2 miliarde lei, reiese dintr-un studiu realizat de Consiliul Fiscal. Potrivit acestuia, o inversare a masurii de impozitare a veniturilor pentru firmele cu venituri anuale de peste 100. 000 de euro, concomitent cu eliminarea impozitului specific si intarirea controlului fiscal astfel incat profiturile scoase la lumina sa fie impozitate ar putea conduce la sume suplimentare atrase la bugetul general consolidat de peste 2,5 miliarde lei.

ANUL TRECUT BAT: Statul a pierdut 3 miliarde lei din contrabanda cu tigarete

Nivelul contrabandei cu tigarete a crescut, anul trecut, la 16,3%, fata de 16% in 2017, in conditiile in care autoritatile au oprit circa 112 milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata noastra, in 2018, cu circa 25% mai putine decat in anul precedent, arata un comunicat transmis de British American Tobacco BAT) Romania.

Contrabanda cu tigari a crescut la 16,3%, anul trecut. Bugetul de stat a pierdut 3 miliarde lei

In 2018, autoritatile romane au impiedicat peste 112 milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din Romania, cu circa 25% mai putine decat in anul precedent, se arata intr-un comunicat de presa al British American Tobacco. in aceste conditii, nivelul contrabandei a crescut la 16,3% in 2018, fata de 16% in 2017. Pierderea generata de contrabanda cu tigari in 2018 s-a ridicat la peste 3 miliarde de lei, bani neincasati la bugetul de stat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3105 seconds )