Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum s-a modificat averea lui Klaus Iohannis intre 2014 si 2019, in timpului mandatului de presedinte

Playtech Playtech,
Cum s-a modificat averea lui Klaus Iohannis intre 2014 si 2019, in timpului mandatului de presedinte

S-a aflat totul despre averea lui Klaus Iohannis. Ultimele amanunte sunt de-a dreptul incendiare. De unde ia seful statului cei mai multi bani? Este amanuntul care surprinde pe toata lumea. Mai mult, presedintelui i-a scazut salariul. Averea lui Klaus Iohannis in timpul mandatului de presedinte Klaus Werner Iohannis s-a nascut pe 13 iunie1959, la Sibiu,Romania. continuă pe Playtech

KLAUS IOHANNIS: Lipsa de competente, deciziile proaste, marca PSD, au bulversat intreaga societate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca guvernarea PSD a fost un adevarat test de anduranta pentru reprezentantii comapniilor. Lipsa de competente, deciziile proaste si managementul public haotic, marca PSD, au bulversat intreaga societate, a spus seful statului, mentionand ca este timpul sa regandim relatia autoritatilor publice cu mediul de afaceri.

P Gheorghe Flutur: Klaus Iohannis a castigat prestigiul, increderea si aprecierea partenerilor internationali pentru a reprezenta cu cinste Romania

Presedintele Ligii Alesilor Locali liberali, Gheorghe Flutur, a afirmat, intr-un interviu, ca Presedintele Klaus Iohannis este un presedinte cu care poti fi mandru oriunde in lume si a trecut in revista cele mai importante realizari ale sefului statului. Liderul liberal a adaugat ca presedintele Iohannis are statura, credibilitatea, respectul si atitudinea potrivite pentru un sef de stat si a mentionat care sunt asteptarile pe care le are de la acesta pentru al doilea mandat.

Klaus Iohannis: PSD a facut mult rau Romaniei. Fara PSD Romania ar fi fost, in acesti 30 de ani, mult mai departe (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou guvernarea PSD in ultima sa intalnire electorala de dinaintea primului tur al alegerilor prezidentiale. Seful statului a vorbit, vineri, in fata.

Nou derapaj la PSD. Serban Nicolae, referinta nazista la adresa lui Klaus Iohannis

Senatorul PSD Serban Nicolae a facut un nou deparaj din partea partidului vineri, pe Facebook, intr-o postare s-a referit la presedintele Klaus Iohannis ca gauleiter - apelativ folosit pentru un conducator al unui district din Germania nazista sau al unui teritoriu aflat sub ocupatie nazista.

FOTO Ultimul miting electoral al lui Klaus Iohannis. De ce i-a fost refuzat candidatului accesul in sala sporturilor

Presedintele Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidentiale, si-a incheiat campania electorala la Ramnicu Valcea.

Rasturnare de situatie: Klaus Iohannis va participa la o dezbatere televizata. Cine sustine asta

Klaus Iohannis va participa totusi a o confruntare televizata. Cel putin asa sustine candidatul USR la presedintie, Dan Barna, cel care vineri a facut un maraton in randurile.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mesajul URGENT al lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a transmis vineri, in prima zi in care romanii din diaspora pot sa voteze, un mesaj pe Facebook prin care ii.

Klaus Iohannis A SEMNAT! Anunt de la Cotroceni, cu doua zile inainte de ALEGERI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, cu douazile inaintea alegerilor prezidentiale mai multe decrete. -Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Diaspora: Veniti la vot pentru ca tara are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ati afla

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, un mesaj pentru romanii din Diaspora, pe care ii indeamna sa iasa la vot. incepand de astazi, timp de trei zile, romanii din strainatate voteaza.

Klaus Iohannis sustine ca in Romania trebuie facuta o educatie antreprenoriala reala in scoli

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ca in scoli trebuie facuta o educatie antreprenoriala reala si ca Romania are nevoie de capital autohton romanesc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )