Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum s-a vazut lumea de la cel mai mare eveniment regional de tehnologii si internet, iCEEfest: Trump si Kim, Ponta si poezia, presa vs. fake news. Plus Trump

Hotnews Hotnews,
 Cum s-a vazut lumea de la cel mai mare eveniment regional de tehnologii si internet, iCEEfest: Trump si Kim, Ponta si poezia, presa vs. fake news. Plus Trump

Cine sa fie, oare, personalitatea mentionata cel mai des de participanti, la cea mai mare conferinta regionala dedicata internetului si tehnologiei, desfasurata joi si vineri la Bucuresti? Cum cine, Donald Trump. Presedintele american a devenit, in deschiderea ICEEfest 2018, esenta marilor preocupari ale vorbitorilor de pe cel putin doua scene ale evenimentului - scena principala, cu de toate, si cea dedicata politicii, cu Facebook, Clinton, Ponta si putina Costa Rica. Pentru participantii care au incercat sa evadeze din prezentul greu in putina tehnologie si jucarii digitale, ingrijorarile lumii s-au perpetuat pe scena festivalului si a doua zi. Si sunt multe aceste ingrijorari la zi, care se simt inclusiv in Romania: stiri false, manipulare, tendinte dictatoriale ale autoritatilor, jurnalism saracit, atacuri la viata privata, GDPR, fraude cu reclame. continuă pe Hotnews

Record de participanti la Macin Mountain Fun - Greci 2018, cel mai important eveniment sportiv zonal

Peste o mie de persoane, intre care concurenti, sustinatori ai acestora, spectatori si voluntari au fost prezenti, in perioada 9-10 iunie, la cel mai mare eveniment sportiv din Muntii Macinului - Macin Mountain Fun Greci, 2018.

Orban: Vlase, nu e cel mai mare rau posibil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara convins ca presedintele Klaus Iohannis a avut considerente solide cand l-a propus pe deputatul PSD Gabriel Vlase pentru preluarea sefiei Serviciului de Informatii Externe SIE).

Orban: Vlase nu e cel mai mare rau posibil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara convins ca presedintele Klaus Iohannis a avut considerente solide cand l-a propus pe deputatul PSD Gabriel Vlase pentru preluarea sefiei Serviciului de Informatii Externe SIE).

Cel mai mare VAL DE CONCEDIERI din ISTORIA Tesla! Care este motivul lui Musk pentru care da afara 10% din angajati

Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla Motors, a anuntat ca peste patru mii de angajati vor fi concediati pentru ca este nevoie de o reducere a costurilor, desi nu obtinerea profitului motiveaza.

Lovitura pe piata brandurilor! Colosul sportiv Nike isi pierde cel mai mare nume pe care l-a avut vreodata sub contract

Firma de echipament sportiv americana este intr-un impas contractual cu cel mai valoros sportiv pe care l-a avut in curtea ei.

incepe cel mai asteptat eveniment SPORTIV al anului! Tot ceea ce trebuie sa stii despre CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din Rusia

Asteptarea a luat sfarsit! Editia a 21-a a Cupei Mondiale de fotbal gazduita de Rusia va incepe joi si se va desfasura pana pe 15 iulie, pe 12 stadioane din 11 orase. Competitia va fi deschisa.

Povestea celui mai mare actor roman de comedie din toate timpurile. Ce defect de vorbire avea inegalabilul Birlic si de ce si-a dorit sa devina clovn la circ

Grigore Vasiliu, considerat de multi experti cel mai mare actor roman de comedie din toate timpurile, si-a transformat porecla in renume. S-a ales cu inca un nume datorita succesului din piesa de teatru Birlic, jucata la inceputul carierei sale. Cu mult talent, a reusit sa-si transforme in avantaj unul dintre cele mai mari defecte ale sale: era peltic.

Povestea celui mai mare expresionist roman. Gheorghe Vanatoru, pictorul cu expozitii in America, uitat la Oltenita, locul sau de bastina

Catalogat de specialisti ca cel mai mare expresionist roman, Gheorghe Vanatoru este un pictor ce isi poate gasi locul in aproape toate licitatiile. Nascut in 1908 la Oltenita si disparut in 1983, opera lui este remarcabila indeosebi la nivel cromatic, fiind adesea asociat cu stilistica profesorilor sai, Petrascu, Sirato si Tonitza.

MedLife achizitioneaza SfatulMedicului.ro, cea mai mare platforma de informatii medicale din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia in proportie de 100% a platformei sfatulmedicului. ro cel mai mare hub de informatii medicale din Romania. infintat in urma.

Evaluarea Nationala 2018, sub spectrul celui mai mare absenteism de dupa 1989. Miercuri, proba la Matematica

Circa 3. 700 de absolventi de opt clase din judetul Galati participa pe 13 iunie la cea de-a doua proba a Evaluarii Nationale 2018: matematica. Aproape 1. 100 dintre cei care au fost inscrisi in clasa a VIII-a in anul scolar 2017-2018 nu s-au inscris sau nu s-a prezentat la prima proba, la Limba Romana. Este cel mai mare absenteism de dupa 1989.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )