Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cum s-au coafat vedetele pentru Premiile Grammy 2019

ADPM ADPM,
Cum s-au coafat vedetele pentru Premiile Grammy 2019

Covorul rosu de la Grammy 2019 a fost din nou un test nu doar pentru designerii a caror semnatura a fost purtata de tinutele afisate de vedete pe red carpet, ci si pentru hair-stilisti si make-up artisti. continuă pe ADPM

Caru' cu vedete: Premiile Grammy 2019: Cel mai prost mbracate vedete; Laura Bretan, cstigatoare Eurovision 2019: E chiar mai buna dect Madonna; Fosta Miss Universe, diagnosticata cu cancer de piele

Kate Middleton i-a adus un omagiu Printesei Diana la Premiile BAFTA 2019. Pentru Premiile BAFTA 2019, Kate Middleton a purtat o. Povestea de viata a lui Florin Zamfirescu. A avut trei casnicii, dar cel mai mult isi iubeste fata! Cum arata Stefana acum? in cazul lor, dragostea pentru actorie e in ADN. Pentru ca.

PREMIILE GRAMMY 2019: Cine sunt marii castigatori. Vedetele care au luat toata atentia prin tinutele spectaculoase (GALERIE FOTO)

Duminica seara a avut loc cea de-a 61-a editie a galei Grammy Awards, organizata de The Recording Academy si prezentata de cantareata americana Alicia Keys, la Staples Center din Los Angeles, in Statele.

VIDEO Premiile Grammy 2019/ Childish Gambino,marele cstigator/ Premiu postum pentru Chris Cornell

Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obtinut patru trofee, pentru piesa This Is America, la editia de anul acesta, a 61-a, a premiilor Grammy, care au fost decernate duminica seara, la Los Angeles, potrivit The Associated Press, transmite Mediafax.

Show de neuitat si aparitii surpriza la Premiile Grammy. Lady Gaga, marea castigatoare - VIDEO

A fost un show de neuitat la premiile Grammy, decernate noaptea trecuta in Los Angeles. Lady Gaga a impresionat cu o noua reinterpretare a piesei Shallow, care i-a adus trei trofee. Furori a facut si Alicia Keys, cea.

Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2019, Lady Gaga, Jennifer Lopez si Miley Cyrus au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Castigatorii Grammy 2019

Aseara a avut loc decernarea premiilor Grammy, in cadrul unui eveniment derulat in Los Angeles. Donald Glover, alias Childish Gambino, a castigat patru trofee. Iata cine s-a mai numarat printre castigatori.

Michelle Obama, aparitie-surpriza la Gala Grammy 2019, unde a tinut un discurs emotionant VIDEO

Michelle Obama 55 de ani) a avut o aparitie surpriza pe scena galei premiilor Grammy 2019, ce a avut loc duminica seara la Los Angeles, unde fosta Prima Doamna a Statelor Unite a laudat meritele pe care muzica le are in promovarea diversitatii.

Castigatorii Grammy 2019 vor fi anuntati in aceasta noapte

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari la gala premiilor Grammy 2019, ai carei castigatori sunt anuntati in aceasta noapte.

Castigatorii Grammy 2019: Lista celor mai bune piese si a celor mai buni artisti

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari la gala premiilor Grammy 2019, ai carei castigatori sunt anuntati in aceasta noapte.

Totul despre nscrierea la scoala/ Calendarul nscrierii n clasa pregatitoare pentru anul scolar 2019-2020

Ministerul Educatiei pregateste metodologia si calendarul inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2019-2020. Potrivit proiectului obtinut de HotNews, inscrierea la scoala incepe pe 4 martie 2019. Proiectul de metodologie si calendarul inscrierii in clasa pregatitoare va fi discutat joi, 14 februarie 2019, in Comisia de Dialog Social, la sediul Ministerului Educatiei Nationale.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )