Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis in Palatul Buckingham, cand credeau ca nu ii vede nimeni

Playtech Playtech,
Cum s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis in Palatul Buckingham, cand credeau ca nu ii vede nimeni

Carmen si Klaus Iohannis au profitat din plin de vizita pe care au facut-o la Palatul Buckingham in pragul sarbatorilor. Presedintele Romaniei si sotia sa n-au ratat niciun moment, asa ca s-au pozat in ipostaze amuzante, dar si memorabile. in ce ipostaza s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis la Palatul Buckingham? Majoritatea romanilor au observat . continuă pe Playtech

IMAGINEA ZILEI. Cum a fost surprins Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Fotografia, postata chiar de Carmen Iohannis (FOTO)

Klaus si Carmen Iohannis au fost prezenti, marti seara, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care au participat la reuniunea NATO. Pe.

Carmen si Klaus Iohannis s-au pozat cu bradul de Craciun de la Palatul Buckingham

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la receptia organizatala Palatul Buckingham. Carmen Iohannis apare alaturi de sotul sau, Klaus,.

FOTO Ce aparitie au avut Klaus si Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis s-a deplasat la Londra impreuna cu sotia sa Carmen pentru a asista la un dublu eveniment: summit-ul NATO si receptia de la Palatul Buckingham.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Klaus si Carmen Iohannis au fost seara trecuta invitatii Reginei Elisabeta a II-a la o receptie pe care aceasta a gazduit-o la Palatul Buckingham. Iata cum s-a imbracat Prima Doamna cu aceasta ocazie! .

FOTO Carmen Iohannis a postat pe Facebook o fotografie neprotocolara de la Palatul Buckingham

Prima-doamna a Romaniei a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de sotul sau, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Imaginea s-a viralizat rapid gratie faptului ca nu este una protocolara.

Ce TINUTA a purtat Carmen Iohannis la receptia organizata la Palatul Buckingham (GALERIE FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a in seara de 3 decembrie.

Ce TINUTA a purtat Carmen Iohannis la receptia organizata la Palatul Buckingham (GALERIE FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a in seara de 3 decembrie.

Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

In timpul vizitei de marti in Regatul Unit, presedintele Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la Palatul Buckingham.

Klaus Iohannis va fi primit marti de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham

Klaus Iohannis va fi primit marti de Regina Marii Britanii, in cadrul receptiei oferite de catre Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la Reuniunea NATO de la The Grove, Watford.

Sotia l-a dat de gol! Cum a fost SURPRINS Klaus Iohannis la Palatul Buckingham?

Pentru ca se apropie sarabtorile de iarna, cuplul prezidential a tinut sa de fotografieze cu bradul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )