Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum se transforma programul Prima Casa. Romanii vor putea lua un credit de pana la 95.000 de euro prin Noua Casa

Adevărul Adevărul,
Cum se transforma programul Prima Casa. Romanii vor putea lua un credit de pana la 95.000 de euro prin Noua Casa

Programul Prima Casa se transforma in programul Noua Casa si va permite romanilor sa ia un credit mai mare, in linie cu scumpirile care au avut loc pe piata imobiliara, arata un proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Finantelor. continuă pe Adevărul

Programul Prima casa, mai irelevant ca niciodata: de ce opteaza romanii pentru credite ipotecare clasice

Programul Prima casa, cand a fost introdus in Romania, a facut viata mai usoara multor tineri romani care isi doreau o locuinta. intre timp, lucrurile s-au complicat teribil si nu mai.

Programul Prima Casa incepe din nou: care sunt schimbarile fata de anii trecuti si ce trebuie sa stii

In ultimul deceniu, programul Prima Casa a suferit schimbari importante, dar important este ca ramane in vigoare, iar editia din acest an incepe peste cateva saptamani, cu un nou.

Programul Prima Casa devine Noua Casa

Guvernul are in discutie, joi, un proiect de ordonanta de urgenta privind modificarea Programului Prima Casa care va fi redenumit Noua Casa. Ministrul de Finante Florin Citu a solicitat suplimentarea ordinii de zi cu acest proiect de act normativ care modifica OUG 602009. Executivul va aborda si conditiile pentru marirea plafonului, a anuntat Ludovic Orban, la inceputul sedintei de joi a Cabinetului.

Business report: Prima Casa reporneste in doua saptamani. Romanii care vor sa schimbe furnizorul de electricitate, amenintati chiar de marile companii. Kovesi, interviu la Euronews. Decizia privind redeschiderea restaurantelor, asteptata miercuri

Programul Prima Casa reporneste in doua saptamani. Cum va fi numit si ce schimbari aduce * Cum sunt amenintati romanii care vor sa schimbe furnizorul de electricitate chiar de marile companii. Marturiile oamenilor. * imprumuturile Romaniei, de la criza la criza. Deja vu? * Kovesi, interviu la Euronews: Sunt sigura ca vor urma atacuri * Proprietarul City Grill: Speram ca miercuri sa se ia o decizie privind redeschiderea restaurantelor. in cel mai bun caz, deschidem vineri, pe 10 iulie * Ministrul Energiei: Ma astept ca si al doilea mare furnizor din piata gazelor sa anunte scaderi de pret * Numarul companiilor chineze listate in lume a crescut.

Programul Prima Casa reporneste in doua saptamani. Cum va fi numit si ce schimbari aduce

Guvernul pregateste schimbari la programul Prima Casa, care va fi deblocat in circa doua saptamani si va deveni programul O Noua Casa, a anuntat Cristian Paun, presedintele FNGCIMM.

Guvernul a aprobat programul Noua casa. Crestere considerabila a plafonului de creditare

Guvernul a aprobat, in prima lectura, programul Noua casa, una dintre prevederile acestuia fiind m.

Guvernul propune majorarea plafonului pentru creditele luate prin Programul Noua Casa, de la 70.000 de euro la 140.000 de euro

Executivul a discutat, joi, despre majorarea plafonului pentru creditele luate prin Programul Noua Casa, de la 70. 000 de euro la 140. 000 de euro, cu o valoare a garantiei de 80% din valoarea creditului, a anuntat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

Un nou pasaj rutier va fi inaugurat in Bucuresti. Cand vor putea circula soferii

Bucurestenii vor putea circula, incepand de sambata, pe pasajul Nicolae Grigorescu din sudul Capitalei, care va fi inaugurat cu o intarziere de opt ani.

MEEMA: Retailerii vor putea beneficia de fonduri de 160 milioane lei pentru achitarea chiriilor

Retailerii vor putea accesa fonduri de 160 de milioane de lei pentru finantarea chiriilor pentru perioada in care activitatea le-a fost afectata pe perioada starii de urgenta sau de alerta, conform Agerpres.

Coronavirus: Pelerinii de la Mecca nu vor putea sa atinga si sa sarute Kaaba si Piatra Neagra

Musulmanii care vor lua parte anul acesta la marele pelerinaj de la Mecca, cunoscut sub numele de Hajj, nu vor putea atinge sau saruta nici Kaaba, nici Piatra Neagra, cele mai importante si mai sfinte locuri ale islamului, care se gasesc in Moscheea Sfanta, au informat luni autoritatile saudite, citate de EFE.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )