Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum ar trebui sa se faca marile achizitii militare: Acorduri ntre guverne sau licitatii bazate pe competitia ntre companii?

Hotnews Hotnews,
 Cum ar trebui sa se faca marile achizitii militare: Acorduri ntre guverne sau licitatii bazate pe competitia ntre companii?

Multe dintre contractele mari de achizitii militare in Europa, domeniu unde Romania a devenit vizibila pe harta NATO dupa alocarea a 2% din PIB pentru Aparare, ajung catre companii americane ca urmare a unor negocieri directe intre Guvernele nationale si Statele Unite, acuza reprezentati ai companiilor europene din domeniul militar. in plus, multe din intelegerile dintre guverne ar eluda cerinta de offset sau de cooperare cu industriile locale, potrivit unor opinii exprimatela o dezbatere pe Aparare din cadrul summit-ului Initiativei celor Trei Mari. De cealalta parte, fara a fi abordate si argumente ce tin de factorul diplomatic sau strategic, reprezentanti ai companiilor americane arata ca negocierile purtate de SUA duc la achizitii optimizate, cea mai buna oferta la cel mai mic cost si cea mai buna valoare. continuă pe Hotnews

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )