Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum voteaza cel mai sarac sat din tara. VIDEOREPORTAJ din inima Teleormanului: De bine, de rau macar astia ne-a mai dat ceva...

Hotnews Hotnews,
 Cum voteaza cel mai sarac sat din tara. VIDEOREPORTAJ din inima Teleormanului: De bine, de rau macar astia ne-a mai dat ceva...

Necsesti, comuna din Teleorman la vreo 40 de km de Alexandria, e considerata de statistici drept cea mai saraca din tara, insa nu toti satenii sunt de acord cu datele de pe hartie. Cum sa fie? Daca tinem 30 de insi la ajutor social, jumate din comuna, spune suparat un tanar care recunoaste ca nu va merge la vot. Vor merge ceilalti. Altul spune ca va vota DA la Referendum si o apara pe Kovesi. Daca-i dai Justitiei in cap, ai terminat cu toti de aici. Dar de Dragnea ce parere are? Un baiat de nota zece. A facut ceva. Oameni nu prea mai sunt in sat, populatia e imbatranita, iar copiii au plecat care cum au putut pe afara pentru un trai mai bun. Ei stie ca noi votam cu PSD-ul, spune un barbat cu toti copiii plecati prin Spania si Anglia. Nu le place ce se intampla in tara, ca altfel nu plecau, recunoaste insa barbatul. continuă pe Hotnews

Cel mai mare cimitir din Europa se afla in Moldova. Cum arata - FOTO

Republica Moldova este o tara frumoasa asemeni unui diamant neslefuit. Chiar daca nu este o atractie pentru turisti, putini sunt cei care stiu ca in Chisinau exista cel mai mare cimitir din Europa. Cu o.

Cel mai vanat primar din tara dezminte ca ar fi batut palma cu PNL. Gheorghe Damian sustine ca ramane independent

Primarul comunei Ciugud din Alba, Gheorghe Damian, respinge speculatiile potrivit carora ar fi trecut la PNL. Damian a fost exclus in 2017 din PSD, la propunerea presedintelui organizatiei judetene, deputatul Ioan Dirzu. Comuna Ciugud este cea mai performanta din tara in atragerea de fonduri europene.

Grindina puternica, in mai multe judete din tara. Bucatile de gheata au cazut din cer peste gradini, drumuri si masini

Reprize puternie de grindina s-au abatut asupra mai multor judete din intreaga tara. in Ilfov, spre exemplu, de unde urmariti acum aceste imagini, timp de cateva minute, bucatile de gheata au.

Un antreprenor roman, numit de Forbes cel mai tanar milionar din Silicon Valley

Siliocon Valley ar putea avea circa 5. 000 de antreprenori cu averi de milioane de dolari pana la finele acestui an, potrivit raportului Yahoo! Finance, citat de Forbes US. Iar unul dintre cei mai tineri milionari din aceasta zona este romanul Sebastian Dobrincu 20 de ani).

VREMEA. Ploi torentiale si vijelie in mai multe zone din tara, pana vineri noapte. Avertismentul meteorologilor

Meteorologii au prelungit pana vineri la ora 22:00 informarea vizand o instabilitate atmosferica temporar accentuata, in intreaga tara urmand sa se semnaleze averse ce vor avea si caracter toren?.

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea, in semifinale - Cel mai bun rezultat din 2019

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de categorie WTA International de la Nurnberg, inregistrand cea mai buna performanta a ei in acest sezon.

Sorana Cirstea, cel mai tare echipament din istoria tenisului. Cum a aparut la Nurnberg

Sorana Cirstea joaca excelent la Nurnberg, dar a atras atentia si cu tinuta sa spectaculoasa. Unul dintre comentatorii turneului a fost impresionat de echipamentul sportivei din Romania. Sorana Cirstea l-a.

Marca: Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului - Este intrecut doar de Sir Alex Ferguson

Jurnalistii de la Marca au realizat un material cu cei mai de succes antrenori din istoria fotbalului, ierarhia tinand cont de trofeele cucerite de-a lungul carierei. Pe primul loc se afla Sir Alex Ferguson 48 de trofee), scotianul fiind urmat de Mircea Lucescu 32), in timp ce pe trei se gaseste Valeriy Lobanovskyi 29).

Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg. Cel mai bun rezultat din 2019

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in careul de asi de la Nurnberg cu doar cateva zile inaintea debutului Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Efecte nebanuite ale Brexit. Romania ar putea deveni cel mai mare producator de gaze naturale din UE

Romania va deveni cel mai mare producator din gaze din Uniunea Europeana, daca Marea Britanie va parasi spatiul comunitar, a anuntat marti ministrul Energiei Anton Anton. Am constatat cu placere, poate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )