Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum vrea sa evite Ludovic Orban dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Antena3 Antena3,
Cum vrea sa evite Ludovic Orban dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Premierul Ludovic Orban sugereaza ca Executivul nu va dubla alocatiile copiilor si spune ca solutii de atac ale deciziei CCR mai exista cu siguranta: Vom dubla alocaltiile, dar in cinci trepte. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Dublarea alocatiilor presupune un efort bugetar de circa 7 miliarde de lei pe an. Le vom majora in 5 trepte (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat ca dublarea alocatiilor ar presupune un efort bugetar de aproximativ 7 miliarde de lei, ceea ce inseamna, potrivit demnitarului liberal, o crestere a deficitului.

Prima reactie a premierului dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Guvernul nu este dispus sa dubleze alocatiile, asa cum a decis joi Curtea Constitutionala, premierul Ludovic Orban afirmand ca acestea vor fi majorate etapizat, pana in iulie 2022. intrebat daca mai sunt cai de atac, dupa hotararea CCR, Orban a raspuns: Cu siguranta. Am mai trait acest episod.

Dublarea alocatiilor ar costa sapte miliarde de lei pe an, avertizeaza premierul Orban

Premierul Leonard Orban a declarat ca dublarea alocatiilor pentru copii, asa cum a decis, joi, CCR, .

Ludovic Orban, despre alegerile locale: Am dispus toate masurile, astfel ca oamenii sa voteze in siguranta

In cursul zilei de marti, premierul Ludovic Orban a explicat faptul ca Guvernul a adoptat toate masurile de prevenire a raspandirii SARS-CoV-2, atat pentru organizarea alegerilor cat si pentru desfasurarea.

Ludovic Orban: Prin aceasta modificare a rectificarii, PSD a transmis ca vrea sa nu se mai poata plati salariile si pensiile. Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat PSD, luni, pentru modificarile propuse cu privire la rectificarea bugetara si a amintit ca restul fomatiunilor politice nu au fost prezente la aceasta masacrare a bugetului.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: Ne condamnati copiii sa nu poata respira

Boxerul xenofob, Calin Marincus, care nu credea in Covid-19 si si-a facut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment din Cluj, la care a participat si premierul Romaniei Ludovic Orban. Cine e protestatarul care la apostrofat pe Ludovic Orban Calin Marincus care este sustinator al Noii Drepte si .

Cine este si cu ce se ocupa fiul lui Ludovic Orban: L-am crescut foarte liber. Tudor Orban a fost implicat intr-un scandal in scoala gimnaziala

Ludovic Orban apare zilnic in fata camerelor de filmat, este prim-ministrul Romaniei. Dar care e viata lui de familie? Iata ce baiat mare are si cu ce se ocupa aceasta! Este activ in viata politica de zeci de ani, acum ocupa functia de prim-ministru, dar cine l-a sustinut pe Ludovic Orban intotdeauna?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )