Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un cunoscut fotbalist sud-coreean, implicat intr-un accident rutier mortal

Antena3 Antena3,
Un cunoscut fotbalist sud-coreean, implicat intr-un accident rutier mortal

Internationalul sud-coreean Lee Chang-min a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu un mort si doi raniti grav, a anuntat, vineri, politia locala, citata de AFP. Lee Chang-min, in varsta de. continuă pe Antena3

Accident rutier mortal pe o trecere de pietoni, produs de un tanar. A declarat ca nu a vazut victima care traversa strada

Un barbat a murit intr-un accident rutier, produs joi seara, pe o trecere de pietoni. Localnicul a fost lovit de o masina condusa de un tanar.

Autospeciala a IPJ, implicata intr-un ACCIDENT rutier: Doi POLITISTI au fost raniti (FOTO)

Un tanar care avea permis de doar un an de zile a provocat un accident rutier, izbind in plin chiar masina politiei si ranind doi agenti, scrie Vremea Noua. Tanarul venea dinspre Vaslui si se indrepta ca.

Logodnica lui a murit intr-un accident rutier. Dupa 4 ani s-a uitat la poza logodnei lor si a vazut asta

In 2011, Rafael Del Col si-a pierdut sotia insarcinata, pe Tatiane Tati Valques, intr-un accident rutier. Pe langa aceasta, vaduvul de 30 de ani a ramas singur cu Raisa,.

Un echipaj de politie implicat intr-un accident rutier in municipiul Vaslui

Un politist din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui a fost ranit in urma unui accident produs vineri 9 noiembrie), la amiaza in municipiul Vaslui.

Accident rutier in Portul Constanta, in Dana 35. O femeie a murit

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de miercuri, 7 noiembrie, in Dana 35 din Portul Constanta. Victima este o femeie de 60 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )