Libnet.ro
UNICEF

09:45

Curs valutar BNR azi, 22 aprilie: Ce se intampla cu leul in raport cu principalele valute

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR azi, 22 aprilie: Ce se intampla cu leul in raport cu principalele valute

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar, luni, 22 aprilie 2019. Moneda europeana s-a depreciat in raport cu leul -0,0023 lei), in timp ce dolarul american a scazut cu 0,0021 lei. Francul elvetian s-a depreciat cu 0,0072 lei, iar lira sterlina a scazut cu 0,0097 lei. in luna martie, cursul valutar mediu [] . continuă pe Playtech

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 aprilie. Gemenii sunt ajutati de divinitate sa gaseasca fericirea, Berbecii trebuie sa invete sa se ierte

Iata pentru LUNI 22 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 22 APRILIE. Berbecii au parte de tensiuni, Taurii sunt nervosi si agitati

Iata horoscopul zilei de LUNI 22 APRILIE 2019, prima zi plina in pamanteanul Taur. Ai nevoie de calm, de ratiune pentru a putea controla impulsurile. Soarele si Uranus fac conjunctie in Taur,.

CALENDAR ORTODOX 22 APRILIE. Saptamana Patimilor - Lunea Mare

Biserica a randuit ca la sinaxarul zilei de luni din Saptamana Patimilor sa se faca pomenirea lui Iosif, fiul patriarhului Iacob si a smochinului neroditor.

HOROSCOP 22 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Taurii trebuie sa fie atenti la cheltuieli, Varsatorii primesc multe invitatii

Energie si mult umor azi. Pentru toata lumea e o zi cu actiuni efervescente, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3. isi fac planuri pentru toata saptamana si au o stare foarte.

HOROSCOP 22 aprilie. Racii isi doresc schimbari fizice, dar acestea par ca nu se mai produc

Horoscop 22 aprilie Berbec incerci sa planifici fiecare moment al zilei, iar cand lucrurile iau o intorsatura neasteptata tinzi sa te stresezi mai mult decat este cazul. incearca sa traiesti clipa si s.

Cum va fi vremea de Paste si 1 Mai. Prognoza ANM pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emis prognoza pentru perioada 22 aprilie - 5 Mai BANAT in prima zi a intervalului vremea va fi apropiata de normalul perioadei, cu o medie a valorilor termice diurne de 21 de grade, apoi se va.

Horoscopul zilei pentru LUNI 22 APRILIE. Soarele si Uranus fac conjunctie in Taur. Schimba ce e de schimbat!

Prima zi plina in pamanteanul Taur. Ai nevoie de calm, de ratiune pentru a putea controla impulsurile. Soarele si Uranus fac conjunctie in Taur, iar zodiile schimba ce e de schimbat. Luna este in Sagetator si te poti sim.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 aprilie. Vesti proaste de la meteorologi

Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii si temporar va ploua, ziua in nord-vest, nord si centru si pe arii mai restranse in sud, iar noaptea ploile se vor semnala in regiunile vestice.

MACRO NEWSLETTER 22 Aprilie 2019

Vanzarile retail din Marea Britanie au crescut neasteptat in martie 2019, cu o rata lunara de 1,1%, dupa un avans de 0,69% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 6,7%, de la 4% in luna anterioara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )