Libnet.ro
UNICEF

15:30

Curs valutar BNR, vineri, 15 octombrie: cotatiile principalelor valute internationale

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, vineri, 15 octombrie: cotatiile principalelor valute internationale

BNR va emite noul curs valutar vineri, 15 octombrie. in jurul orei 13, valoarea principalelor valute internationale va fi actualizata si afisata atat pe site-ul Bancii, cat si mai jos. Cotatiile monedelor lumii vor reprezenta referinta pentru tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR, vineri, 15 noiembrie 2019 Banca Nationala a Romaniei BNR) . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR miercuri, 13 noiembrie: Cotatiile principalelor valute internationale

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 13 noiembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 si maxim .

Curs valutar BNR, joi, 14 noiembrie. La cat au ajuns euro si dolarul

BNR va emite noul curs valutar, joi, 14 noiembrie. in jurul orei 13, valoarea cotatiilor principalelor valute internationale va fi actualizata si afisata atat pe site-ul Bancii, cat si mai jos. Cotatiile monedelor lumii vor reprezenta referinta pentru tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR, joi, 14 noiembrie 2019 Banca Nationala a Romaniei .

Curs valutar BNR marti, 12 noiembrie: Cat costa euro si ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, marti, 12 noiembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7619 Lei scazut cu -0. 0008 Lei) in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 .

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de vineri, 15 noiembrie

Fanii emisiunii iUmor pot urmari Live pe Antena 1 editia de vineri, 15 noiembrie! Scena celebrei emisiuni se va umple de umor de buna calitate, iar cei trei jurati la fel de celebri vor fi dati pe spate din nou de numerele de stad-up comedy si de magie care vor incanta publicul si telespectatorii. Mihai .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 15 noiembrie

Cel de-al noualea sezon al talentshow-ului Vocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revinnd in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. in seara aceasta, 15 noiembrie de la ora .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )